Bram: ‘Ik wil graag dat mijn vriendin een tatoeage neemt van mijn naam’

tatoeage

‘Ik heb zelf ook een liefdestatoeage met haar naam’

Bram* en Emma zijn al jarenlang samen en hebben inmiddels hun liefde bezegeld met de komst van een zoontje. Toen Emma hem uitdaagde om een liefdestatoeage van haar naam te laten zetten, twijfelde Bram geen moment. Hun liefde is zó sterk, dat hij dit er met alle liefde voor over had. Nu lijkt het Bram ook leuk als Emma een tatoeage van zijn naam laat zetten, maar dat weigert ze. Naast het feit dat Emma woedend is, is ook haar stiefvader boos geworden, omdat hij haar ‘onder druk zet om dingen te doen die ze niet wil’. Op het platform Reddit doet hij zijn verhaal.

Liefdestattoo

“Mijn vriendin en ik zijn al samen sinds we zestien jaar waren”, begint Bram zijn verhaal. Inmiddels zijn de twee elf jaar samen en hebben ze een zoontje samen. Het zit dus wel goed tussen Bram en zijn vriendin Emma. Toen ze hem uitdaagde om haar naam te laten tatoeëren, twijfelde Bram dan ook geen moment.

Misbruik

Toch vindt Bram het een beetje gek dat hij wel een tatoeage van haar naam heeft, maar zij geen tatoeage van zijn naam. Daarom vroeg hij aan zijn vriendin om ook zijn naam te laten tatoeëren op haar lichaam. “Ze zei dat ze tegen tatoeages was”, vertelt Bram. “Ze vond dat ik misbruik maakte van haar door te verwachten dat ze ook zo’n tatoeage zou laten zetten.”

Ondanks dat Bram het apart vindt dat Emma hem wel zo’n tatoeage laat zetten, vindt hij het prima dat ze zelf geen tattoo van zijn naam wil nemen. Maar daar blijft het echter niet bij. “Emma heeft aan iemand verteld dat ik haar heb gevraagd een tattoo van mijn naam te nemen. Die persoon heeft vervolgens aan onze hele familie verteld dat ik ‘haar onder druk zet om dingen te doen waar ze zich niet fijn bij voelt.'”

Bezorgde stiefvader

Ook Emma’s stiefvader kreeg dit te horen, die op zijn beurt een hartig woordje met Bram wilde spreken. “Ik heb een hekel aan haar stiefvader. Die vent is echt verschrikkelijk”, vertelt Bram. “Tijdens een etentje stond hij op ‘om zijn bezorgdheid te uiten’. Hij hintte er subtiel op dat ik zijn ‘grootste trots’ probeer te manipuleren.” Dit schoot bij Bram in het verkeerde keelgat. “Ik zei dat hij naar de hel kon lopen”, aldus Bram. Echter is nu de hele familie boos op hem en heeft hij het gevoel dat hij iets verkeerds heeft gedaan. Wat vind jij?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam ThrowRA_1230123.

Lees ook: Sterre: ‘Van mijn vriend mag ik geen relatie meer na zijn overlijden’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock