Daten met je bestie? Dit is waarom dubbeldaten goed is voor je relatie

dubbeldaten

Een dubbeldate met je bestie is zeker wel goed voor je relatie

We snappen dat je ook wel eens alleen wil zijn met je lover om samen wat tijd door te brengen. Maar wist je dat dubbeldaten met je bestie super goed is voor je relatie? Wij vertellen je er meer over in dit artikel.

Science says

Uit onderzoek, gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Personal Relationships, blijkt dat je relatie meer gepassioneerd wordt als jullie bevriend zijn met andere koppels. Ja, echt waar! Waarschijnlijk zul je je nog closer voelen met je partner als jullie iets gaan doen met een ander koppel. Het klinkt misschien raar, maar als je samen bent met je partner zie je precies hoe leuk jouw eigen partner is. Daarnaast is het nog steeds super goed als je leuke dingen gaat doen met zijn tweeën. Maar om af en toe eens af te spreken met andere koppels, kan zeker geen kwaad.

Samen kletsen

Girls will be girls en zullen tijdens een dubbeldate natuurlijk snel even samen naar de wc gaan om snel bij te kletsen over de date. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om samen met je bestie te bespreken hoe leuk jullie je partner wel niet vinden?

Spanning

Ook kan een dubbeldate wat spanning meebrengen in jullie relatie. Wel op een goede manier natuurlijk! Er wordt namelijk gezegd dat als je altijd maar alleen bent met je lover, het een beetje saai begint te worden. Jullie weten bijvoorbeeld al meteen wat de ander denkt of wil zeggen en je hebt natuurlijk niet de gezellige groepsdynamiek die je wel hebt als je op een dubbeldate gaat. Daarom is het super gezellig om eens in de zoveel tijd te dubbeldaten zodat je ook met een ander koppel kan lachen, gieren en brullen.

Gezelliger

Wanneer je heel lang en vaak alleen bent met je lover, zal hij zich waarschijnlijk anders gaan gedragen dan wanneer er andere mensen bij zijn. Natuurlijk hoop je dat je een hoop dingen ontdekt die je leuk vindt aan je partner. Logisch, want je leert je partner op deze manier veel beter kennen. Wat maakt jullie relatie dan nóg sterker? Wanneer jullie het nog gezelliger hebben natuurlijk! En daarom moet je een keer dubbeldaten met je bestie, geloof ons.

Lees ook: Heb je een relatie, maar fantaseer je over vreemdgaan? Dit betekent het

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest! 

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels