‘Ik gooide de telefoon van mijn vrouw na een ruzie uit het raam’

telefoon-uit-het-raam

‘Ik trok het niet meer en verloor mijn geduld’

Nico* is al een aantal jaar getrouwd met Denise. Het gaat de laatste tijd niet zo goed met hun relatie, dus besloten ze om samen naar een boshuisje te gaan. Daar zat Denise echter de hele tijd verhalen te schrijven op haar telefoon. Nico werd er gek van en heeft haar telefoon uit het raam gegooid. Op Reddit vraagt hij lezers wat hij met de situatie aanmoet.

Online vriend

“Mijn vrouw Denise en ik hebben al een tijdje problemen in onze relatie. Daarom zijn we naar het boshuisje van mijn ouders gegaan”, begint Nico zijn verhaal. “Het is niet zo dat er sprake is van iets groots zoals vreemdgaan of een gokverslaving, maar er is wel een probleem. Denise heeft iemand genaamd Robbert op het internet ontmoet met wie ze continu online contact heeft. Ze hebben allerlei karakters bedacht en bouwen daar dan hele rollenspellen omheen.”

Continu op haar telefoon

Denise wil graag een schrijfcarrière opbouwen. “Ze kan heel goed schrijven, maar ze neemt dit veel te serieus. De fan fiction die ze met Robbert schrijft, gaat toch nooit gepubliceerd worden. Dat heeft ze zelf tegen me gezegd. Ik vond het gedurende het tripje dan ook enorm vervelend dat ze continu op haar telefoon zat om aan die verhalen te werken. Het was de bedoeling dat we samen tijd zouden doorbrengen en zoveel mogelijk met elkaar zouden praten.”

Nieuwe ideeën

Nico heeft tijdens het tripje meerdere keren tegen Denise gezegd dat hij echt aan hun relatie wilde werken. “Daarop antwoordde ze dat zij dat ook wel wilde, maar dat ze net een hele stroom aan nieuwe ideeën had en daar echt mee aan de slag moest. Als het nou echt gepubliceerd zou worden… Het is nu gewoon een kwestie van twee online vrienden en hun verzinsels.”

Geduld verloren

Op een gegeven moment werd het Nico te veel. “We lagen naast elkaar in bed en ik had er wel zin in, maar ik werd keihard afgewezen. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar Denise ging direct daarna weer bezig met haar verhalen. Ik voelde een enorme woede opkomen, griste de telefoon uit haar hand en smeet hem uit het raam. Omdat er een stevige hoes omheen zit, bleek het toestel ongedeerd. Denise wil echter niet meer tegen me praten en houdt dat nu al dagen vol. Ik weet dat het geen lekkere actie was van mijn kant, maar ik trok het allemaal niet meer. Hoe moeten we nu verder?” Wat zou jij Nico aanraden?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam threwphoneaita.

Lees ook: ‘Mijn nieuwe vriend heeft behoorlijk gelogen over zijn leeftijd’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Yanal Tayyem