Déze blush heeft koningin Máxima in haar beautycase

En ze schijnt niet de enige royal fan te zijn

Máxima kennen we als een koningin die al-tijd straalt. Is het niet door haar vrolijke persoonlijkheid, dan is het wel door haar prachtige make-uplooks. Ook een beetje stralen à la Máxima? Dan doe je er goed aan om te investeren in haar favoriete blush!

Royal blos

Een royal-waardige blos op de wangen? Zowel Máxima als Meghan Markle schijnen voor dezelfde blush te kiezen wanneer ze hun wangen extra kleur willen geven. Volgens Harper’s Bazaar zijn beide dames dol op de blush van Nars Cosmetics, en dan om specifiek te zijn de variant met de (niet zo koninklijke) naam ‘Orgasm’. Meghan Markle vertelde er voor haar hertoginnenbestaan al over in een interview met Beauty Banter. “Het zorgt voor een geweldige gloed op mijn gezicht. Ik gebruik het voor de camera, maar ook op een normale dag. Het geeft je een geweldige glow van binnenuit.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NARS Cosmetics (@narsissist)

Perzikkleur met een prijskaartje

De perzikkleurige blush in poedervorm koop je in Nederland onder andere bij De Bijenkorf voor zo’n 35 euro. Geen koopje dus, maar voor koninklijke begrippen valt het nog mee. Zo heeft de hertogin van Sussex ook weleens verklapt dat ze graag een wimperconditioner à 85 euro gebruikt en schijnt koningin Máxima dol te zijn op het exclusieve parfum Amourage, waarvan een imitatie al voor meer dan 300 euro over de toonbank gaat!

Máxima en Meghan

Volgens make-upartist Michelle Stern delen koningin Máxima en Meghan Markle nog een beautygeheim, zo deelde ze enige tijd terug met Amsterdam Stijl. “Koningin Máxima gebruikt al jaren Biotulin, een botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een puur organische gel.” Andere beroemde fans van dit natuurlijke middel zijn er genoeg. Naast Máxima zouden ook Meghan Markle, Kate Middleton, Michelle Obama en Madonna het gelletje gebruiken om een paar jaren van hun leeftijd af te snoepen.

Lees ook: De gloednieuwe serie Máxima is vanaf deze datum te zien

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Beau Monde, Harper’s Bazaar | Beeld: NL Beeld