Déze Boer Zoekt Vrouw-boer gaat de politiek in!

Bastiaan

BBB-boegbeeld Caroline van der Plas was zijn grote inspiratie

Bastiaan van ’t Westeinde, oud-deelnemer van Boer Zoekt Vrouw, gaat binnenkort de politiek in. Dit laat hij weten in een gesprek met Omroep Zeeland. Nu er de laatste tijd veel te doen is rondom de boeren in Nederland, heeft de 38-jarige boer besloten om lijsttrekker te worden voor de BoerBurgerBeweging (BBB).

Politiek

Bastiaan had nooit de intentie om de politiek in te gaan. Toch was er één iemand die hem enthousiast maakte om deze stap wél te zetten. BBB-boegbeeld Caroline van der Plas was de reden voor Bastiaan om toch een gok te wagen en de politieke kant op te gaan. “Ik heb affiniteit met de onderwerpen waar het waterschap zich mee bezighoudt en ik vind het leuk om daar een goed team voor de assembleren”, aldus de oud-deelnemer.

De waterschapsverkiezingen vinden plaats in maart 2023, tegelijkertijd met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Bastiaan is tot op heden nog op zoek naar goede medekandidaten voor de Zeeuwse tak van de BBB.

Boer Zoekt Vrouw

Boer Bastiaan deed in het seizoen van 2019/2020 mee aan Boer Zoekt Vrouw. Hierin had hij de ware liefde gevonden in de Limburgse Milou, dacht hij. Toch bleek de vlam tussen de twee niet sterk genoeg te zijn. Ondanks dat ze samen een superromantische citytrip hebben gemaakt naar Lapland, liep de relatie al gauw daarna op de klippen. Echter, lag dit niet geheel aan Bastiaan.

Milou was namelijk degene die zich toch niet helemaal op haar plek voelde op de boerderij. Zo vertelde ze aan LINDA. dat ze het toch moeilijk vond om zich te settelen. “Ik vond het lastig om me te settelen op de boerderij en dat we maandenlang niet in het openbaar mochten verschijnen vanwege het programma.” Daarnaast vertelde Milou dat Bastiaan het erg druk had en dat ze moeite had om te aarden in Zeeland. “Dat, samen met een aantal andere dingen waarin we botsten, zorgde ervoor dat we uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan”, vertelde de Limburgse.

Lees ook: Zo kies je de juiste maat van een broek zonder te passen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Videostill, YouTube, KRO NCRV