Handig! Zo vind je de juiste broek zonder ‘m te passen

passen
Continu de pashokjes opzoeken is verleden tijd

Hoewel veel vrouwen het erg leuk vinden om af en toe te winkelen, is het passen van broeken soms een regelrechte nachtmerrie. Voor de zoveelste keer sjok je moedeloos een pashokje in om een broek te passen die helemaal niet goed zit. Om dit dilemma in de toekomst te voorkomen is er een heel simpel trucje waardoor je zonder om te kleden al kunt zien of een broek je past.

Dit scheelt een heleboel ergernissen.

Tal van broeken
Moet je nou een ‘S’, een ‘M’ of een ‘L’ hebben? Het is een vraagstuk waar velen zich over buigen wanneer ze een nieuwe broek nodig hebben. Om je hersenen niet al te lang te pijnigen met deze lastige vraag, neem je maar verschillende broekmaten mee het pashokje in. Ondanks deze ‘oplossing’ pas je beide broeken niet en hijs je je weer teleurgesteld in je eigen broek. Vervolgens begint het hele riedeltje weer opnieuw. Wil je dit probleem in de toekomst dolgraag voorkomen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Trucje
Zie je een leuke broek? Ren niet meteen naar de paskamers, want je hoeft je helemaal niet om te kleden om erachter te komen of-ie past. Doe de omtrek van de broek om je hals (alsof je je nek wilt meten met een meetlint). Kan de broek mooi om je hals zonder overlappingen? Dan pas je hem!Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: heb jij ook altijd mascaraklontjes in je wimpers? Met dit bizarre trucje is dat verleden tijd!

Bron: Elle | Beeld: Pixabay