Deze vier sterrenbeelden hebben écht zin in de zomervakantie

zomervakantie

Zit jouw sterrenbeeld ertussen?

Nu de zomer is begonnen, is het waarschijnlijk dat je heel erg uitkijkt naar de zomervakantie. Natuurlijk kijken we allemaal uit naar onze vrije tijd, maar deze vier sterrenbeelden toch nét een beetje meer. 

Vissen

Als Vissen op reis zijn, dromen ze meestal al over hun volgende tripje. Ze hebben hun hele notities al vol staan met verschillende vakantiebestemmingen die ze nog willen zien en kunnen daarom ook niet wachten op hun volgende vakantie. Voor deze mensen is het niet moeilijk om zich als een vis in het water te voelen, waardoor het hen niet uitmaakt op welke bestemming ze terecht komen. Een nieuwe stad verkennen kunnen ze als de beste en ze zijn ook zeker niet bang om op avontuur te gaan.

Boogschutter

Boogschutters zijn praktisch gezien de uitvinders van het reizen. Ze houden van verschillende culturen, nieuwe dingen ontdekken en net als Vissen van mooie avonturen. Waar andere sterrenbeelden leven voor het weekend, leeft de Boogschutter om te reizen. Ze kunnen daarom ook niet wachten op de zomervakantie. Op ontdekkingstocht gaan en nieuwe plekken verkennen is iets wat de Boogschutter het liefste doet. Hierdoor wil dit sterrenbeeld elke vrije minuut gebruiken om een nieuwe, avontuurlijke vakantie in te plannen.

Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn communicatief sterk en erg leergierig. Het liefste zijn ze de hele dag op pad, ze houden er niet van om de hele dag thuis te zitten. Erop uit trekken en de wereld verkennen past het beste bij Tweelingen. Hierdoor kijken ze ook heel erg uit naar de zomervakantie. Tweelingen houden van reizen, nieuwe culturen ontdekken, nieuwe talen en ook erg belangrijk: eten.

Ram

Een ram heeft een ontzettend motiverende energie en zal daarom ook elke gelegenheid aangrijpen om nieuwe steden te ontdekken. Het is voor dit sterrenbeeld daarom ook zeker niet raar om hun bucket list telkens uit te breiden om nieuwe plekken te ontdekken. Daarnaast is een Ram ook nog eens super georganiseerd. Ze hebben alles tot in de puntjes gepland, waarbij hun enthousiasme aanstekelijk is. Ze hebben zoveel zin in hun vakantie, dat ze gewoonweg niet meer kunnen wachten. Uitdagingen, cultuur, avontuur, eten: niets is te gek voor een Ram.

Lees ook: Zomeroutfit samenstellen? Deze dingen mogen niet ontbreken

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels