Fantastisch! Deze bakker stuurt je allerlei lekkers wanneer je ongesteld bent!

Onbeperkt chocoladebrownies, gebakjes en andere lekkernijen thuisbezorgd!

Iets waar we als vrouwen nooit aan kunnen wennen: ongesteld zijn. Deze vervelende periode van de maand gaat gepaard met veel menstruatiepijn, hunkerend naar chocolade en heel wat stemmingswisselingen. Het liefst blijven we gewoon de hele dag in bed liggen met een warme kruik en veel, héél veel lekkers. Extra fijn voor ons dus dat deze bakker hier aan heeft gedacht!

Ja, al het lekkers wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

Bakkerij
De Moon Cycle Bakery heeft goed meegedacht met onze vrouwelijke wensen tijdens onze maandelijkse periode. Bij deze bakker wordt namelijk een menu aangeboden, speciaal voor vrouwen die ongesteld zijn. Alles varieert van de prijs tot de hoeveelheid die je kunt bestellen. Ben je een echte chocoholic? Dan is het Full Moon-menu echt wat voor jou, waarbij je drie verschillende gebakjes mét al de nodige chocolade krijgt thuisbezorgd.

Omarmen
Hoe de Moon Cycle Bakery op het idee is gekomen, vertellen de bakkers uitgebreid op hun website. “We willen dat vrouwen hun menstruatie omarmen, niet dat ze zouden willen dat ze nooit meer ongesteld worden. En hoe kun je dat beter doen met allemaal lekkers?” Nou, daar zijn wij het 100 procent mee eens! Tot nu toe zijn deze menu’s alleen nog in Amerika te bestellen, maar er zal binnenkort vast een slimme bakker in Nederland opstaan die het stokje hier zou willen overnemen. Wij zijn dan in ieder geval al vaste klant!

Lees ook: In deze houding kun je het beste slapen wanneer je ongesteld bent

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Unsplash