Wat een verschil! Deze man viel 30 kg af en transformeerde in een Disneyprins

Jeffrey Kendall transformatie

De 26-jarige Jeffrey Kendall ziet er tegenwoordig totaal anders uit

De Amerikaanse Jeffrey Kendall bewijst hoe ver je kunt komen met hard werken en doorzettingsvermogen. De 26-jarige viel in korte tijd 30 kilo af en deelde via Reddit zijn transformatie. Forumgebruikers reageerden massaal op de indrukwekkende make-over. Jeffrey voelt zich niet alleen een stuk beter, maar hij heeft nu ook nog eens wat weg van een Disneyprins!

Je herkent de man bijna niet meer terug!

Andere levensstijl

Jeffrey postte selfies van voor en na zijn transformatie op een topic van forum Reddit, waarbij hij schreef: ”Ik ben veel gewicht verloren, veel verdriet en een klein beetje gezichtsbeharing. Ik heb weer zin gekregen in het leven. Vergeet nooit om van jezelf te houden!” Wat Jeffrey deed om 30 kilo kwijt te raken? Aan Best Life vertelt hij dat hij worstelde met een laag zelfbeeld en depressieve gevoelens, totdat een vriend van hem vroeg of hij samen met hem wilde gaan sporten. Dat was een omslagpunt in Jeffrey’s leven. Hij begon met krachttraining en besloot elke ochtend een stuk te wandelen. Ook veranderde hij zijn eetschema. Voorheen betrapte hij zichzelf erop dat hij na het avondeten nog veel snacks at en alcohol dronk. Om dat tegen te gaan, besloot hij om later te gaan eten. Hierdoor had hij ’s avonds minder trek.

Disneyprins

Nadat Jeffrey zijn transformatie op het forum deelde, stroomden de positieve reacties binnen. ‘Wow, wat een kaaklijn’, schreef iemand. Ook kreeg Jeffrey veel opmerkingen over zijn prachtige haar. Het viel veel Reddit-gebruikers op dat hij wel wat wegheeft van een Disneyprins. Jeffrey kan zich wel vinden in de vergelijking en postte via Instagram foto’s waarop hij een prins nadoet.

Zo ziet Jeffrey er tegenwoordig uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodnight world #bedtime #selfie #wescoutusa #wlyg

Een bericht gedeeld door Jeffrey S Kendall (@jeffreyskendall) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My attempt at a quick Prince Adam cosplay. Definitely want to do a more beastly one sometime #cosplay #disney #princeadam

Een bericht gedeeld door Jeffrey S Kendall (@jeffreyskendall) op

Lees ook: Vrouw die op het strand werd uitgelachen deelt ijzersterke boodschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NSMBL, Cosmopolitan | Beeld: Reddit, Instagram