Dit is het riante salaris van Britt Dekker

Britt Dekker

Lekker bezig, Britt!

Britt Dekker timmert lekker aan de weg. Ze maakte onlangs bekend dat ze samen met Martien Meiland het programma First & Last gaat presenteren en ook staat er een tv-show met Wendy van Dijk op de planning. Maar wat verdient de presentatrice eigenlijk?

Paard George

Hoewel Britt haar maandsalaris niet van de daken schreeuwt, is een rekensommetje makkelijker gemaakt dan je denkt. Girlscene besloot het een en ander op een rijtje te zetten, en kwam vervolgens op een flink maandbedrag uit. Daarbij is het paard van Britt nog niet eens meegerekend. En we horen je denken: ‘Wat heeft het paard van Britt hiermee te maken?’ Het paard, George, waar Britt met veel liefde voor zorgt, heeft zij in ruil voor een aantal presentatieklussen van John de Mol gekregen. Britt herself heeft hier nooit een geheim van gemaakt, maar bracht niet naar buiten wat het paard precies gekost heeft.

Maandsalaris

Onlangs besloot Britt een flink bedrag te doneren aan een goed doel. Ze maakte 70.000 euro over en verkondigde vervolgens dat ze “een gift van ongeveer haar maandsalaris” aan het goede doel had uitgegeven. Dat komt dus neer op een jaarsalaris van 840.000. Samen met haar prachtige huis in Purmerend en haar felroze Ford Ka kom je welgeteld uit op een vermogen van 700.000 euro. Lekker bezig, Britt!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress