Leuk nieuws voor Peter Gillis in Massa is Kassa: ‘Helemaal happy’

gillis

Peter wordt opa!

De realityserie van de familie Gillis is razend populair in ons land. De Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag op tv en trekt daarbij duizenden kijkers. Na de cliffhanger van vorige week zaten kijkers op het puntje van hun stoel en kregen ze eindelijk antwoord op hun vraag. Want was er nou een echo te zien?

Opa

Na de catastrofale aflevering van vorige week kon Peter Gillis wel een oppepper gebruiken. Gelukkig kwam die er ook voor senior Gillis, want de beste man wordt namelijk opa! Dochter Inge en haar man Eric verwachten een zoontje en daar is Peter maar al te blij mee. “Petertje is happy”, zegt hij na het zien van de echo.

Afgevallen

En dat is niet het enige goede nieuws voor ‘Petertje’ ,want hij is maar liefst één kilo afgevallen. Volgens de diëtiste is hij goed op dreef. Peter vraagt zich af of dat door al het ‘hatseflatsen’ met vriendin Nicol komt, maar daarover doet de diëtiste gelukkig geen uitspraken. Ha!

Familie Gillis

De Familie Gillis: Massa is Kassa gaat over de miljonairsfamilie Gillis, die een aantal vakantieparken runt in Nederland en België. Peter Gillis en zijn vrouw Nicol zijn daarbij de hoofdpersonen, maar ook zonen Marc en Ruud en dochter Inge zijn te zien. De voice-over wordt ingesproken door niemand minder dan Frank Lammers. Het derde seizoen is elke maandag op SBS6 te zien.

Lees ook: Echtpaar in Help, mijn man is Klusser! op het randje van scheiding

Bron: Superguide | Beeld: De Familie Gillis: Massa is Kassa