Dit wil je: Action verkoopt een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie

jacuzzi-action

Op naar de Action!

Droom jij ook van een jacuzzi in je tuin? Even lekker badderen in de zomer met een wijntje in je hand. Dromen komen uit, want de Action verkoopt een opblaasbaar bubbelbad dat binnen vijf minuten is opgezet. Zet de wijn dus maar vast koud! 

Opblaasbare jacuzzi

De Action is onze favoriete plek om even rond te neuzen. Mocht je nog wat ruimte overhebben in je mandje – want je verlaat de winkel altijd wel met iets – dan moet je deze opblaasbare jacuzzi zeker meenemen. Binnen vijf minuten staat-ie op en is hij ook gemakkelijk weer op te bergen. Je krijgt er ook een afdekzeil bij, waardoor je hem ook gerust kunt laten staan.

jacuzzi-action

Verwarming

Enne, je kunt de jacuzzi ook goed in de winter gebruiken. Als het vriest, dan schakelt hij automatisch de verwarming aan. Hierdoor bevriest het water niet en gaat je jacuzzi langer mee. En vooruit, je kunt zelf ook genieten van de warmte. Dat klinkt toch al heerlijk? In het bubbelbad is ruimte voor twee tot drie personen, maar je mag er uiteraard ook in je eentje in zitten. Alleen nog een fijn muziekje en een kaasplankje, en je hebt heerlijk wat me-time.

Aanbieding

Heb jij hier wel oren naar? Goed nieuws, want de jacuzzi is nu ook nog eens in de aanbieding. Voor dat opblaasbare paradijs in je achtertuin betaal je nu slechts €249,- in plaats van €299,-. Je bestelt hem online, via deze link!

Lees ook: Zin in een ontspannend bad? Zo creëer je het ultieme relax moment

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan, Action | Beeld: Pexels, Action