De eerste volle maan van 2021 heeft het meeste invloed op deze sterrenbeelden

volle maan januari

Dit zegt de astrologie over de volle maan van 28 januari

De volle maan wordt door veel mensen in verband gebracht met een emotioneel, soms wat onrustig moment van de maand. De astrologie verbindt er ook iedere vier weken weer een speciale betekenis aan. De eerste volle maan van dit jaar – op donderdag 28 januari –zou met name een grote invloed hebben op deze vier sterrenbeelden. 

Waterman (21 januari – 19 februari)

Voor de Waterman betekent de volle maan van januari een periode van eerlijkheid en openhartigheid. Normaal gesproken breng je je gevoelens misschien liever niet ter sprake, maar deze dagen heb je er minder moeite mee om je bloot te geven. En dat zal positieve gevolgen hebben. De relaties met je partner, familie, vrienden en collega’s kan daardoor sterker worden. Een belangrijke ontwikkeling, want juist hun steun zal je de komende tijd veel nodig hebben.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier is ook één van de sterrenbeelden die deze maand extra gevoelig is voor de volle maan. Dit wordt vooral gemerkt in het gezinsleven, waar de spanningen soms hoog oplopen. Dat kan er ook toe leiden dat oud zeer en nare herinneringen weer naar boven komen. De Stier heeft het komende dagen net wat moeilijker met de juiste balans vinden tussen werk, familie en zelfzorg. Probeer dus zeker een momentje voor jezelf in te plannen om de rust enigszins te bewaren. En weet: deze korte periode van tegenslagen is maar tijdelijk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Voor de Leeuw breekt rond de eerste volle maan van 2021 een spannende periode aan. Eindelijk krijgt hij of zij de kans om meer van zichzelf te laten zien. Dat kan een goede wending nemen – door op te vallen bereik je misschien wel een extra stap in je carrière, liefdesleven of zelfontwikkeling. Er is natuurlijk wel altijd een keerzijde van in de schijnwerpers staan. Wellicht krijg je komende dagen ook meer kritiek over je heen dan normaal gesproken. Bereid je daarom nu alvast voor en zet je schrap tegen die negatieve reacties. Laat je niet van je pad brengen als je gelooft dat je de juiste weg bewandelt.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Tijdens de aanstaande volle maan voelt de Schorpioen zich vooral moedig. Je durft te zeggen wat je wilt, zowel op het werk als privé. De mensen om je heen lijken deze keer echt naar je te luisteren, dus maak daar gebruik van! Let er wel op, Schorpioen, dat je niet meteen ‘ja’ zegt tegen alles wat je nu mogelijk lijkt. Niet alleen werk, maar ook privé neem je namelijk vaak te veel druk op je. Houd bij het maken van beslissingen dus rekening met de lange termijn.

Lees ook: Dit zijn de twee koppigste sterrenbeelden

Bron: Flair | Beeld: Pexels