Dit zijn de twee koppigste sterrenbeelden

Sterrenbeeld

En? Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Je sterrenbeeld vertelt niet alleen in welke periode je bent geboren. Nee, de astrologie kan veel over jou als persoon vertellen. Zo ook of je koppig bent of niet. Dit zijn namelijk de twee koppigste sterrenbeelden.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren weet precies hoe ze hun vrije tijd willen doorbrengen, en wijken niet graag van hun plannen af. Bovendien willen ze enthousiast aan hun ideeën werken als ze eenmaal een plan hebben bedacht. En dat is nou net waar de schoen wringt. Zodra de Stier een plan in zijn of haar hoofd heeft, wijkt de Stier hier niet graag van af. De Stier staart zich liever blind op iets, dan dat hij of zij het advies van een ander aanneemt. De Stier bedoelt het overigens nooit kwaad, maar trekt simpelweg gewoon graag zijn of haar eigen plan.

Steenbok (21 dec – 20 jan)

Jawel, ook de Steenbok kan er wat van. De Steenbok ziet het leven soms als een berg, en ze zijn vastbesloten om deze – inclusief puntige obstakels – te beklimmen tot ze de top hebben bereikt. Ze stellen hoge standaarden aan zichzelf en anderen, en ze zijn extreem kritisch. De Steenbok heeft zijn of haar plannen altijd tot in de puntjes voorbereid en wijkt – net als de Stier – niet graag van deze plannen af. Ze zijn dan ook terughoudender als het gaat om plannen van een ander. De Steenbok is ontzettend zelfstandig en laat niemand in de weg staan van hun doelen. Dit is dan ook de reden waarom de Steenbok door velen als koppig wordt gezien.

Lees ook: Vrouwen met deze drie sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Bron: Purewow | Beeld: Unsplash, Priscilla Du Preez