Hebben: Action verkoopt de populaire serviesset nu ook in het roze

serviesset

Dat wordt rennen naar de Action!

Betrap jij jezelf erop dat je urenlang door TikTok heen scrolt? Same! En dan ben je vast en zeker ook al eens de populaire serviesset van de Action tegengekomen op je For You Page. De prachtige borden van de winkelketen gingen helemaal viraal op het internet, en voor de échte girlies onder ons: de serviesset is er nu ook in het roze. Hebben, hebben, hebben!

Roze serviesset

Letterlijk iedereen had het over de serviesset van de Action die je voor een prikkie kon scoren bij de Action. Het was dan ook zeker niet raar dat de set binnen no-time was uitverkocht. Greep je er dus net naast of waren de kleuren gewoon niet echt jouw ding? Dan hebben we nu goed nieuws voor jou! Action heeft het kleurenpalet namelijk uitgebreid met een roze variant.

@amberpieterson Dit te cutie servies bij de Action 🥹 #servies #action ♬ son original – Neffah Twins

Voor en prikkie

Zie je al voor je hoe jij straks aan tafel zit met deze geweldige serviesset? Dan kan je de set gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Action voor een kleine prijs van maar €39,95. Helaas is de groene set niet meer verkrijgbaar op de website, maar zijn de blauwe – en natuurlijk – de roze set nog wel verkrijgbaar. Nét zo leuk!

Wil jij gaan genieten van elke maaltijd? Dan is deze serviesset duidelijk iets voor jou. En door het keramiek passen de borden helemaal bij de woontrends van nu. Daarnaast hebben de borden een prachtige afwerking met een contrasterende rand. Dek je tafel dus extra stijlvol met dit servies! We garanderen je dat het in de smaak valt. Kortom: voor dit servies maak je graag plek in je kast, toch?

Lees ook: Om déze reden kun jij beter drie maanden wachten om zwanger te worden na de pil

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girl Scene | Beeld: Pexels