Hilarische video: kinderen proberen voor het eerst Nederlandse snacks

hilarische video

Met name de drop valt nog niet echt in de smaak…

Kinderen vinden het geweldig om nieuwe dingen te proberen, met name als het ook nog eens snacks of snoepjes zijn. In Nederland hebben we natuurlijk een hoop specialiteiten zoals bijvoorbeeld stroopwafels, drop en hagelslag. Maar wat vinden de kinderen uit andere landen eigenlijk van onze snacks? Dat zie je in deze hilarische video!

De reacties van deze kinderen op Nederlandse snacks zijn onbetaalbaar.

Grappige video

Van de Amerikaanse Facebookpagina ‘Kids Try’ proeft een panel van jonge kinderen verschillende etenswaren uit andere landen. Blijkbaar is de Facebookpagina ook populair onder de Nederlanders, want ze kregen honderden aanvragen om de kinderen eens Nederlandse snacks te laten proberen. De makers luisterden en maakten een hilarische video waarbij de kinderen verschillende Nederlandse specialiteiten mochten proberen.

Broodje hagelslag

De eerlijkheid van de kinderen spat van het beeld af. Zo valt de boterham met hagelslag het meest in de smaak bij de kinderen. En als ze dan ook nog eens te horen krijgen dat ze in Nederland deze boterhammen met hagelslag als ontbijt eten is het hek helemaal van de dam. Ook proberen de kinderen drop, waar wij Nederlanders natuurlijk dol op zijn. Echter denken de Amerikaanse kinderen hier toch wel een beetje anders over.

Benieuwd welke Nederlandse snacks de kinderen nog meer proberen? Bekijk dan de onderstaande video!

Lees ook: Hoogzwangere Roxeanne Hazes deelt bijzondere 3D-foto op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook Kids Try | Beeld: videostill