Wimpers à la Meghan Markle: dit is de favoriete mascara van de hertogin van Sussex

Meghan

En dat voor nog geen tientje!

Altijd al benieuwd geweest hoe de kersverse vrouw van prins Harry aan haar prachtige wimpers komt? Dat is mede te danken aan een goede mascara. Wellicht denk je nu dat je voor die mascara behoorlijk diep in de buidel moet tasten, maar niks is minder waar.

Haar voormalige visagist doet een boekje open over haar make-uproutine.

Wimpers om te zoenen

Lydia Sellers, celebrity-visagist, mocht van 2015 tot 2017 de make-up voor Meghan voor de serie Suits voor haar rekening nemen. Ook toen de brunette stopte met het vertolken van het personage Rachel Zane, bleef Lydia haar adviseren op make-upgebied. Niet zo gek dat Lydia veel weet over Meghans make-upsmaak. Volgens de visagist is de Lash Sensational Luscious Mascara van Maybelline de favoriete mascara van Meghan, zo meldt Hello Magazine.

Betaalbaar

Meghan introduceerde de mascara aan Lydia en sindsdien is de visagist er weg van. “Sinds zij me erover vertelde, is het een vast onderdeel van mijn make-upkit geworden. Hij is ideaal om je wimpers te benadrukken en je look mee af te werken. Deze mascara geeft zowel extra volume als lengte, en de formule is extra hydraterend”, zo deelt Lydia. Niet alleen is dit een geweldige mascara, hij is ook nog eens heel betaalbaar. Voor nog geen tientje kun je deze mascara bemachtigen.

Lees ook: Dit zijn de (on)duidelijke tekenen dat hij jou net zo leuk vindt als jij hem!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Hello Magazine | Beeld: videostill