Het internet vraagt zich af: ‘Is het een jurkje of een zak met uien?’

jurkje

Het jurkje kost maar liefst 480 euro!

Een oplettende shopper spotte onlangs een bijzonder jurkje op de kledingwebshop ASOS en deelde haar verwondering op Twitter. Het gaat om een rood jurkje van de Britse ontwerper Elisa Poppy, dat volgens de Twitteraar enorm veel weg heeft van een zak uien. Het internet ging los, aangezien je voor dit pikante ontwerp op ASOS maar liefst 480 euro betaalt. “Best veel geld voor een zak uien”, wordt er op Twitter gereageerd.

Wat vind jij?

Lingerie

Dat het jurkje maar weinig aan de verbeelding overlaat, valt direct op. De Britse ontwerper Elisa Poppy is een ontwerper die zich specialiseert in latex lingerie met kanten accenten. Op ASOS wordt het kledingstuk omschreven als ‘door couture geïnspireerde lingerie’.

Zak uien

Op Twitter is men het in ieder geval over één ding eens: dit rode jurkje heeft enorm veel weg van een zak uien. De ene na de andere grap wordt online gezet en er worden foto’s van het jurkje naast een zak met uien gedeeld. Voor het ‘uienjurkje’ betaalde je in eerste instantie 480 euro, inmiddels is het jurkje in de sale en betaal je er nu nog ‘slechts’ 280 euro voor. Nog steeds erg prijzig vinden wij!

Lees ook: Heb jij veel gouden sieraden in huis? Dit is het moment om ze te verkopen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels