Normale kerstboom te doorsnee? Ga dit jaar voor de kerstcactus!

kerstlichtjes

De nieuwe trend op kerstgebied

Een kerstboom in huis staat natuurlijk hartstikke gezellig. Van al die ballen, lampjes en slingers worden we ieder jaar weer blij. Vind je een kerstboom echter een beetje saai, of heb je niet bepaald groene vingers? Dan ga je vast blij worden van deze nieuwe trend. Helemaal hip dit seizoen is namelijk… de kerstcactus!

Voordeel: je staat niet elke ochtend naalden op te vegen.

Kerstcactus

Vind je een kerstboom maar standaard? Dan heeft Amazon de oplossing. De webshop verkoopt namelijk een überhippe kerstcactus! En deze groene vriend kún je niet dood laten gaan, al zou je het proberen. Het is namelijk een neppe variant. Zo haal je wel de gezelligheid in huis, maar niet het gedoe. Merry cactus, euh… christmas!

Amazon

Wat je precies krijgt als je de kerstcactus op Amazon bestelt? Een 180 centimeter hoge boom, geheel volgehangen met 120 LED-lampjes. Een lichtsnoer ontwarren is dus verleden tijd. Je hoeft er zelf dus alleen nog maar een set mooie ballen in te hangen en klaar is kees. Wat je precies neerlegt voor zo’n heuse eyecather? Ongeveer 68 euro. Best prijzig, maar hij gaat natuurlijk wel jaren mee. Hier scoor je hem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This beauty shipped today! I’m so excited! #cactuschristmastree

Een bericht gedeeld door Roza Vickers (@rozavickers) op

Lees ook: Dit Amsterdamse hippie-paleisje is momenteel het meest bekeken huis op Funda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pexels