Shelly Sterk deelt intiem kiekje van ochtendritueel met zoontje

Shelly Sterk

Wat een schatje!

Shelly Sterk beviel twee maanden gelden van een zoontje, Jake. De kersverse moeder is helemaal in de wolken en deelt regelmatig een schattig plaatje van haar mannetje via Instagram. Gisterochtend gaf Shelly haar volgers een inkijkje in haar ochtendritueel. De trotse mama genoot zichtbaar van dit intieme momentje.

Het plaatje leidt tot heel wat verliefde reacties van volgers.

Herkenbaar

Shelly plaatste gisteren een foto op Instagram van haar nieuwe ochtendritueel. Hierop is te zien hoe de kleine Jake lekker dicht tegen zijn moeder aan is gekropen. “Ons ritueeltje”, schrijft Shelly bij de foto. “Nog even samen doorslapen in het grote bed!” Voor veel volgers is het een herkenbaar beeld, zo blijkt uit de reacties onder de foto. “Oh, wat heerlijk is dit hè!”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Lekker van genieten, doen wij hier ook!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ons ritueeltje 🥰 Nog even lekker samen doorslapen in het grote bed! #verlof #hetliefsteooit #nogffvangenieten

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Terrorbevalling

In augustus kwam de kleine Jake Ebing Sterk ter wereld. “Compleet overweldigd door alles en wat zijn we verliefd! Zelfs na een terrorbevalling van 25 uur… Het was het allemaal waard”, liet Shelly destijds weten. “Hij doet het super. Dat je zo snel, zo stapelgek op zo’n klein mannetje kunt zijn. Ik weet niet wat ik meemaak allemaal!”

Haatreacties

Een paar weken geleden werd de blondine geschokt door enkele haatreacties op Instagram. Toen Shelly vol trots een foto plaatste van haar zoon, werd ze overspoeld met negatieve reacties. Haar kleine spruit werd ‘eng’ en een ‘alien’ genoemd. Shelly schrok hier enorm van en deelde haar verslagenheid in haar Stories op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Och jongens. Ik kan hier de hele dag naar kijken 🥰

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Lees ook: Koningin Máxima straalt tijdens werkbezoek in wijnrood broekpak

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Martin van Os