De koalachallenge is de nieuwste trend voor koppels


Ken jij de koalachallenge al?

We hebben al heel wat challenges de afgelopen jaren voorbij zien komen. Zo begon het in Nederland allemaal met de Ice Bucket-challenge, waarbij aandacht werd gevraagd voor de ziekte ALS. Niet lang daarna volgde meerdere challenges op het internet, waaronder nu de koalachallenge. Koppels op het strand voeren massaal deze challenge uit en delen de foto ervan op social media.

De challenge is uit Australië overgewaaid.

Koalachallenge

Misschien heb je al foto’s of video’s op social media voorbij zien komen met de hashtag #koalachallenge. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Eigenlijk is het heel simpel, want de bedoeling is om een koala na te doen. Hoe simpel het misschien lijkt, zo moeilijk kan de uitvoering ervan zijn. Voor deze challenge zijn twee mensen nodig, waarvan één rechtop blijft staan. Makkelijk, toch? Voor de ander is het wat lastiger, want hij of zij moet zich als een koala vasthouden om zijn of haar partner en eromheen klimmen zónder te vallen.

Juiste uitvoering

Gezegd wordt dat de koalachallenge niet voor amateurs is. Sterke spieren en een goede balans zijn een vereiste om deze challenge goed uit te kunnen voeren. Lijkt het je wat om deze challenge ook uit te voeren met je partner of een vriend(in)? Let er dan op dat je dit doet boven een zacht oppervlak. Dit kan bijvoorbeeld op het strand zijn of in de sportschool waar zachte matten liggen.

Zie hieronder een aantal koppels die je al voor gingen met de koalachallenge:

Lees ook: Boek maar meteen een vakantie: een vriendinnentrip is goed voor je gezondheid

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pexels