Sweet Magnolias is dé nieuwe Netflixserie om lekker bij weg te zwijmelen

Fan van Virgin River? Dan ga je deze Netflixserie fantastisch vinden!

Wat is er nu beter dan een romantische komedie? Juist, een romantische serie. Netflix heeft momenteel zo’n pareltje voor je in de aanbieding. Sweet Magnolias draait om de drie vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue en hun liefdes- en gezinsleven.

Het verhaal

In het fictieve stadje Serenity maken we kennis met Maddie Townsend, die er opeens alleen voorstaat wanneer haar man Bill haar verlaat voor de jongere ziekenhuiszuster Noreen met wie hij een affaire had en een baby verwacht. Samen met Dana Sue Sullivan en Helen Decator wil Maddie haar leven weer op de rit krijgen en de drie beginnen een spa. Daarnaast probeert Maddie zich weer open te stellen voor de liefde wanneer ze coach Cal ontmoet. Ook vriendinnen Dana Sue en Helen hebben zo hun eigen dingen aan het hoofd. Dana Sue neemt te veel hooi op haar vork met haar restaurant en Helen heeft een vurige kinderwens, maar ze weet ook dat ze daar niet heel lang meer mee kan wachten. Wanneer haar jeugdliefde weer naar Serenity terugkeert, lijkt ze gelukkiger dan ooit. Maar houdt hun liefde dit keer wel stand?

Acteurs

Netflix heeft voor zijn nieuwe original weer heel wat talent binnengehaald. Zo kruipt JoAnn Garcia Swisher (bekend van Once Upon a Time, Not Another Teen Movie en The Austronaut Wives Club) in de huid van Maddie Townsend. Justin Bruening (bekend van Grey’s Anatomy) vertolkt de rol van coach Cal en Jamie Lynn Spears (ja, het zusje van) speelt zuster Noreen.

Set

Net de trailer gekeken en komt het stadje je bekend voor? Dat kan! Het fictieve Serenity is eigenlijk een stadje in Georgia waar ook The Vampire Diaries werd opgenomen. Zo kun je de beroemde klokkentoren niet missen. Grappig genoeg speelde een van de acteurs uit Sweet Magnolias, Chris Medlin, een gastrolletje in The Vampire Diaries als figurant. Het was zijn allereerste klus.

Lees ook: Gaan we bingen: Netflix komt met dansserie waar Step up-fans heel blij van worden

Bron: Netflix | Beeld: Videostill Sweet Magnolias