Dit moet je zien: zó ziet Kiki Classen uit ‘Zeg ‘ns Aaa’ er nu uit!

kiki classen nu

Je kent haar bijna niet meer terug met die donkere lokken!

Kiki Classen (53) speelde Wiep Lansberg in de populairste en langstlopende Nederlandse sitcom aller tijden: Zeg ‘ns Aaa. Natuurlijk kennen we ook allemaal Mien Dobbelsteen nog met haar bekende uitspraak: “Met de assistente van dokter van der Ploeg”. De serie was vanaf 1981 tot 1993 op de Nederlandse televisie te bewonderen. In 1984 won de sitcom zelfs de Gouden Televizier-Ring. 

Toch vragen we ons nu allemaal af, hoe gaat het nu met de actrice Kiki Classen?

Wiep Lansberg gespeeld door Kiki Classen
In de jaren ’90 was Kiki Classen een van de meest begeerde lustobjecten van ons land. In 1990 stond ze ook nog eens in haar adamskostuum in de Playboy. Na Zeg ‘ns Aaa speelde ze een rol in de serie Diamant, die controversieel was door de verhaallijn van een incestrelatie. Kiki stond ook op het toneel, speelde in musicals (Pietje Bel) en was te zien in de Franse film Vincent et moi en in Theo van Goghs Au.

Haar meest recente rol is in de succesvolle musical Wat Zien Ik?! in het seizoen van 2006/2007. De musical is gebaseerd op de gelijknamige roman van Albert Mol. In april 2017 startte ze haar eigen Bruin Stadscafé met live muzieksessies in Arnhem.

Lees ook: Zo ziet hartenveroveraar Dylan uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Facebook