‘Mijn collega geeft me een heel ongemakkelijk gevoel’

ongepast gedrag

‘Hij legde zijn handen uit het niets op mijn heupen’

Merel* is recent begonnen met haar nieuwe baan. Eerst dacht ze dat haar collega Jim gewoon een vriendelijke jongen was, maar de laatste tijd komt hij heel dichtbij en maakt hij ongepaste opmerkingen tegen Merel. Dit geeft haar een ontzettend ongemakkelijk gevoel. Haar baas weet van het ongepaste gedrag van Jim, maar doet er niet veel aan. Op Reddit vraagt Merel om advies.

Nieuwe baan

“Ik ben onlangs begonnen met een nieuwe baan bij een trampolinepark en alles ging geweldig. Mijn collega’s waren aardig tegen me en ik heb al verschillende vrienden gemaakt”, begint Merel haar verhaal. “Mijn eerste diensten moest ik werken met Jim. Hij is mijn supervisor en ik vond hem erg aardig aan het begin.”

Geruchten

“Maar toen begon ik geruchten over hem op te vangen. Zo zou hij een 15-jarig meisje op haar billen hebben geslagen en verschillende ongepaste dingen hebben gezegd tegen andere vrouwelijke collega’s. Ik kon het eerst niet geloven. Ik vond Jim daar totaal geen type voor. Ik deed alsof ik van niets wist, maar vond het niet meer prettig om alleen met Jim te werken.”

Ongepast gedrag

“Na een tijdje begon hij ook ongepaste opmerkingen tegen mij te maken. Hij legde uit het niets zijn handen op mijn heupen en zei dat hij mij aantrekkelijk vond. Hierdoor voelde ik me ontzettend ongemakkelijk. Ook gaf hij me een lift naar huis en toen ik uitstapte, zei hij dat als ik mijn sleutels vergeten was, ik wel bij hem mocht slapen. Mijn baas weet van het gedrag van Jim, maar doet er niks aan. Ik weet niet wat ik moet doen.” Heb jij advies voor Merel?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam cheaphumanbeing.

Lees ook: ‘Ik wil de kinderen van mijn partner geen cadeaus meer geven’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels