Musthave voor de zomer: koeltas mét ingebouwde speaker

zomer

HEMA doet het weer!

Het is zomer! We hebben de eerste tropische dagen erop zitten en dat betekent dat we regelmatig heerlijk kunnen ontspannen in de zon. We doen natuurlijk niets liever dan met onze voetjes in het zand genieten van een heerlijk koud wijntje en daar lijkt HEMA perfect op in te spelen. 

Geniale uitvinding

Was het eerder nog Lidl die ons wist te verrassen met een heuse geheime wijntas, is het deze keer HEMA die onze portemonnee weer laat rinkelen. De winkelketen komt namelijk met een hippe koeltas mét ingebouwde speaker! Ideaal dus voor wanneer je deze zomer wil genieten van de zon op het strand of in het park. Een koeltas en een speaker in één, hoe bedenk je het? Wij zijn in ieder geval heel blij met deze uitvinding van HEMA, want deze tas gaat voor heel wat gezelligheid zorgen.

Bluetooth

De koeltas heeft een inhoud van maar liefst zes liter, wat betekent dat er ook prima ruimte is voor een fles wijn en wat snacks. Of heel veel ander lekkers natuurlijk. Daarnaast is er een voorvakje waarin dus twee speakers zitten. Deze kun je connecten via bluetooth. De speakers gaan zo’n drie tot vier uur lang mee, daarna moet je ze weer opladen. En wees niet bang dat de tas gaat lekken, want hij is vanbinnen gevoerd met een waterafstotend materiaal. Ideaal, toch? Voor zo’n 15 euro is de tas al van jou!

Je shopt ‘m hier.

koeltas hema

Lees ook: Aha! Hier staat de factor van zonnebrandcrème dus voor

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash, HEMA