‘Na het stappen ging mijn vriend naar huis met een andere vrouw’

vriend vrouw

‘Ik dacht dat hij even met haar ging roken, maar ineens waren ze weg’

Maaike* is ongeveer een jaar samen met haar vriend Peter. Toen ze onlangs samen met een groepje vrienden naar een bar gingen, liep de avond een stuk anders dan verwacht. Waar Maaike dacht na het stappen weer in bed tegen haar vriend aan te kruipen, had Peter andere plannen. Hij verliet de bar namelijk plots met een andere vrouw. 

Andere vrouw

“Peter en ik zijn beiden heel sociaal en praten graag met andere mensen”, begint Maaike haar verhaal op het forum Reddit. Ze keek er dan ook niet raar van op toen ze haar vriend met een andere vrouw zag praten. “Toen ze samen naar buiten gingen, dacht ik dat ze gewoon even gingen roken”, gaat ze verder. “Ik liep even later ook naar buiten om bij ze te gaan staan, maar ze waren nergens meer te bekennen.”

Nergens te bekennen

Na de hele bar doorgezocht te hebben, besloot Maaike naar het huis van haar vriend te gaan. “We zouden daar samen slapen, dus ik dacht dat hij vast al terug naar huis was gegaan”, vertelt ze. “Maar hij was er niet. Hij reageert ook niet op mijn sms’jes en telefoontjes. Ik weet dat er niets ergs met hem aan de hand is, want hij neemt de telefoon wel op als zijn vrienden hem bellen.” Daaruit kan Maaike maar één conclusie trekken: haar vriend Peter is naar huis gegaan met de andere vrouw.

Geen vertrouwen meer

Maaike weet niet zo goed wat ze nu moet doen: “Ik denk dat ik hem niet meer kan vertrouwen. Zelfs als er verder niets tussen hen is gebeurd, is dit gedrag echt onacceptabel.” Toch weet ze niet zo goed of ze het met haar vriend uit moet maken. Wat zou jij haar aanraden?

*Maaike en Peter zijn niet de echte namen van de man en vrouw. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam No-Classic-6502. 

Lees ook: Bizar: ‘Mijn vader had een affaire met mijn verloofde’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Travis Grossen