‘Moet ik de vriendin van mijn ex vertellen dat hij met mij vreemd wil gaan?’

ex vriendin

De vrouw is bang om het zo alleen maar erger te maken

Joëlle* bevindt zich in een lastige situatie. Haar ex-vriend heeft inmiddels een vijftien jaar jongere vriendin aan de haak geslagen, maar blijft Joëlle seksueel getinte berichtjes sturen. Ze vraagt zich nu af of ze dit aan zijn nieuwe vriendin moet vertellen of niet. 

Vreemdgaan

“Mijn ex-vriend stuurt me berichtjes dat hij graag met mij tussen de lakens wil duiken en dat zijn huidige vriendin hem niet vervult”, begint Joëlle haar verhaal op het forum Reddit. “Ik weigerde, om dat maar gelijk duidelijk te maken. Hij vertelde me dat hij al eerder is vreemdgegaan, dus dat het niet zo’n groot probleem zou zijn”, gaat de vrouw verder. Joëlle probeerde haar ex-vriend duidelijk te maken dat hij het dan net zo goed uit kon maken met zijn vriendin, maar hij zei dat hij bij haar zou blijven.

Jong en naïef

Joëlle wilde zich er eerst buiten houden, maar voelde zich toch schuldig tegenover de vriendin van haar ex. “Het is net alsof hij alleen maar met haar is omdat ze jong en knap is. Maar tegelijkertijd is ze naïef en makkelijk om te bedriegen”, schrijft de vrouw, die benadrukt dat dit allemaal aannames zijn, aangezien ze haar nog nooit heeft ontmoet. “Ik neem aan dat ze naïef is, aangezien ze jong is. En ik heb foto’s van haar gezien, dus ik weet dat ze heel mooi is.”

Tweestrijd

Nu zit Joëlle in tweestrijd. Aan de ene kant wil ze de nieuwe vriendin van haar ex-vriend vertellen wat voor berichtjes hij haar heeft gestuurd, maar aan de andere kant wil ze zich ook niet mengen in hun relatie. “Ook al zou ik haar anoniem een berichtje sturen, dan komt hij er uiteindelijk toch wel achter dat het van mij kwam. Daar heb ik geen zin in.” Wat zou jij Joëlle aanraden?

*Joëlle is niet de echte naam van de vrouw. De vrouw deed haar verhaal op het forum onder de naam here_girl12345.

Lees ook: Pijnlijk: ‘Mijn vriend zou willen dat ik slanker was en grotere borsten had’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Kev Costello