Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam

zorgzaam

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Sta jij altijd voor iedereen klaar en heb je een heel groot empathisch vermogen? Dan weten je familie en vrienden waarschijnlijk wel dat ze altijd bij jou terecht kunnen. Het is echter geen toeval dat jij zo’n zorgzaam karakter hebt, het is namelijk in de sterren geschreven. De volgende drie sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam. 

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn heel trouw en zorgzaam. Een Stier heeft een groot empathisch vermogen, waardoor ze zich goed in problemen en gevoelens van anderen kunnen verplaatsen. Je partner, familie en vrienden weten waarschijnlijk ook wel dat ze altijd bij jou terecht kunnen. Die zorgzame kant kan echter ook een nadeel hebben. Stieren kunnen het lastig vinden om hun eigen gevoelige kant aan anderen te laten zien.  En dat is zonde, want als je jezelf ook kwetsbaar opstelt, wordt de band met je geliefden alleen nog maar sterker.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Een Kreeft is ontzettend zorgzaam voor mensen die dichtbij staan. Kreeften zorgen altijd voor een veilige en gezellig uitvalsbasis, waar anderen hun hart kunnen luchten. Dit sterrenbeeld is graag in de buurt van familie en vrienden, om er altijd voor ze te kunnen zijn. Kleine valkuil: pas op dat die grote zorgzame kant niet doorschiet in overbezorgdheid. Hierdoor kun je soms te beschermend overkomen, en daar maak je dan weer geen vrienden mee.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden hebben een groot inlevingsvermogen. Voor de mensen om je heen ben je dan ook een grote steun en toeverlaat. Een Maagd is heel zorgzaam en is goed in het geven van liefde aan anderen. Zorg er echter wel voor dat het in balans blijft binnen je relaties. Je wilt niet het risico lopen dat je jezelf helemaal wegcijfert om er voor een ander te kunnen zijn. Je mag de aandacht en liefde die je geeft ook terugverwachten.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie

Bron: Margriet | Beeld: iStock