Prins Harry steekt jongetje zonder moeder een hart onder de riem

De bezorgde prins troost het jongetje

Het einde van de eerste overzeese tour van prins Harry en Meghan Markle als getrouwd stel is bijna in zicht, maar dat betekent niet dat de hertog en hertogin de kantjes ervan aflopen. Integendeel. De twee zijn momenteel in Nieuw-Zeeland en tijdens een wandeling in Auckland spreekt de 34-jarige vader in spe een jongetje aan dat geen moeder meer heeft.

Het jongetje wordt opgevoed door zijn oma.

Brief

Het 6-jarige jongetje, Otia Nante, was samen met zijn oma in Auckland om prins Harry een brief te overhandigen. Zijn oma, Te Nante, die voor het jongetje zorgt nadat hij zijn moeder verloor, sprak prins Harry aan en vertelde hem dat haar kleinzoon een brief voor hem had geschreven. “Hij heeft vanochtend een brief voor je geschreven. Hij kijkt echt tegen je op, want hij heeft zijn moeder ook verloren”, terwijl Harry de brief in zijn jas steekt, kijkt hij bezorgd naar het jongetje.

“Het komt altijd goed”

De prins begint daarom een gesprek met het jongetje en komt er zo achter dat het jongetje wordt opgevoed door zijn oma. Ook troost hij de 6-jarige. “Het komt altijd goed, weet je dat? Ik ben nu 34 jaar oud en het leven is geweldig. Ik heb een prachtige vrouw en er is een kindje onderweg. Jouw leven zal ook op z’n plek vallen. Maak je geen zorgen.” Tevens complimenteerde de prins zijn oma. “Je doet het geweldig, oma. Oma’s zijn zo belangrijk in ons leven.” De prins nam ook nog even de tijd om een selfie te maken met Otia. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😢🥇Prince Harry to Auckland boy, 6, who lost his mum: ‘Everything will be OK – look at me‘ /Andrew Hough

Een bericht gedeeld door Meghan & Harry 💍 supporters (@harry_meghan_updates) op

Lees ook: De mooiste zwangerschapslooks van Meghan Markle tot nu toe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld: Commons wikimedia, DoD News