Schattig: deze hond koopt zelf haar koekjes

hond

Waarom smeken om een koekje als je het ook kan kopen?

Hond Holly is te slim om voor koekjes te smeken. In plaats daarvan koopt zij ze gewoon met geld. Casi trainde haar hond Holly per ongeluk om te betalen voor haar koekjes en dat levert schattige beelden op. 

Holly komt elke keer aanlopen met een dollar als ze een koekje wil.

Stelen
Toen Holly nog een puppy was, deed ze wat elke puppy doet: spullen stelen. Ze hoorde het geritsel van het geld dat Casi kreeg als fooi en wilde er graag mee spelen. Ze pakte het geld van tafel en rende ermee weg. Casi kreeg het vaak niet terug, dus moest ze creatief zijn. Ze probeerde haar labrador te lokken met een koekje en dat werkte!

Koekjes
Holly denkt nu dat dat de magische manier is waarop ze koekjes kan krijgen. Elke keer als Casi haar geld aan het tellen is, komt ze aangerend en hoopt ze dat ze een dollar krijgt. Dat is immers de weg naar een koekje. Ze heeft nu in totaal 90 dollar en als ze zin heeft in een koekje komt ze aangelopen met een briefje in haar mond.

Verstopt
Waar het geld allemaal ligt, weet Casi niet. Holly verstopt de briefjes overal als ze ze te pakken heeft gekregen. Zo heeft ze altijd toegang tot één van die heerlijke koekjes in de kast.

Hond Hond Hond

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Daily Mail | Beeld: Casi Cook