Te schattig: deze prachtige kitten verovert de wereld met haar bijzondere ogen

kitten

Is dit de mooiste kitten ooit? Wij vinden van wel!

Als je ons vraagt wat ons lievelingsdier is dan zeggen we zonder aarzelen direct: de kat. Ze zijn lief, schattig, grappig en bovenal erg leuk om naar te kijken. Grote katten, kleine katten, kale katten en pluizige katten, de eigenwijze viervoeter komt in alle soorten en maten. Maar sommige zijn nog net even wat mooier dan anderen.

En deze kitten mag zichzelf wellicht koningin van de katten noemen, want heb je ooit zo’n prachtig beestje gezien?

Bijzonder diertje
Kitten Pam Pam is een vrolijk beestje dat dol is op spelen, knuffelen en haar baasjes. Maar Pam Pam ziet er net even wat anders uit dan de meeste katten en dat heeft ervoor gezorgd dat ze wereldberoemd is geworden op internet! Pam Pam is druk aan de weg aan het timmeren om een carrière als katten-topmodel te krijgen.

Topmodel
Haar baasje post namelijk dagelijks foto’s van de prachtige kitten op Instagram, en het internet smult ervan. En dat is niet alleen vanwege de hoge aaibaarheidsfactor van de pluizige witte kat. Pam Pam is namelijk gezegend met twee verschillende kleuren ogen: een felgroene en een felblauw oog! Bovendien is het zo ongeveer de allerschattigste kat die wij ooit hebben gezien, wij krijgen er in ieder geval geen genoeg van. Bekijk de foto’s zelf maar en vergeet dit artikel vooral niet te delen met je mede-kattenfanaten!

My today’s mood 👼🏼

Een bericht gedeeld door ⓅamⓅam & ⓅinⓅin (@missypampam) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram