Dít is de sleutel tot een gezonde en gelukkige relatie volgens Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Erik de Vogel Caroline de Bruijn

Aha!

Wie nog steeds diehard Goede Tijden, Slechte Tijden volgt, weet ook dat Ludo en Janine in het echt ook samen zijn. Oké, dan niet onder de namen van hun karakters in de serie, maar gewoon als Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. Maarre, wat is hun geheim voor een gelukkige relatie?

Eerste ontmoeting

Erik en Caroline leerden elkaar kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Mind you: dit is al zo’n dertig (!) jaar geleden! De twee werden daarna al snel een iconisch koppel in de serie, maar óók in het echt. De twee zijn zelfs zo verliefd op elkaar dat ze anno 2024 nog steeds bij elkaar zijn én hebben ze in 2000 een prachtige dochter op de wereld gezet. Het enige verrassende aan dit verhaal? De twee zijn nog steeds niet in het huwelijksbootje gestapt, ‘al voelt dat wel zo’, zo onthulden ze eerder aan Story.

De sleutel van een gezonde en gelukkige relatie

Toch vinden veel mensen het knap dat de twee letterlijk álles samen doen. Samenwonen én werken, hoe houden ze het vol? “Die vraag krijgen we vaak”, zo onthult Caroline recent aan RTL Boulevard. Toch is het antwoord simpeler dan we allemaal zouden denken. Want wat blijkt de gouden oplossing te zijn van een gezonde en gelukkige relatie? Caroline vindt Erik ‘gewoon een leuke man’, waardoor het voor haar niet erg is dat ze elke dag samen zijn.

Enne, ook Erik kan dit beamen. “Het samenwerken is gewoon iets wat we goed kunnen en allebei prettig vinden. Ik weet niet wat dat is. Ik denk gewoon chemie”, zo vertelde hij eerder in gesprek met Froukje de Both.

Geen leven zonder GTST

En hoewel de twee gek op elkaar zijn, worden ze zeker niet gek ván elkaar. Zo vertelden ze aan Story dat het voor hun niet raar is als ze ’s ochtends elkaar gedag zeggen, maar dat ze vier uur later elkaar weer aan de telefoon hebben om bij te kletsen. Daarnaast onthulde Erik zelfs dat hij geen leven zonder GTST kan voorstellen. “Zolang het programma steeds beter wordt gemaakt, vind ik het steeds leuker worden.”

Lees ook: De familie Jellies onthult carrièreplannen in Spanje

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Libelle| Beeld: NL Beeld