Déze sterrenbeelden floreren tijdens de feestdagen

feestdagen sterrenbeeld

Zij kunnen niet wachten tot kerstavond aanbreekt

Binnenkort staan de feestdagen weer voor de deur. Terwijl sommige mensen zich op hun gemak voorbereiden op de magie van deze periode, staan een aantal sterrenbeelden al maanden te popelen. Hun enthousiasme wordt naar een hoger niveau getild wanneer de feestdagen naderen. Kun jij ook niet wachten tot het zo ver is? Dan staat jouw sterrenbeeld er vast tussen! 

Maagd

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan haal jij pas voldoening uit de feestdagen wanneer je merkt dat je naasten ook plezier hebben. Gedurende de feestelijke periode is dit sterrenbeeld vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en iedereen zich op zijn gemak voelt. Pas wanneer alle details zijn geregeld en iedereen tevreden is, kun jij eindelijk ontspannen en je overgeven aan de warmte en de feestvreugde.

Steenbok

Voor de Steenbok draait alles om tradities tijdens de feestdagen. Als dit jouw sterrenbeeld is, wijd je je vol overgave aan het creëren van gezamenlijke herinneringen. Maanden voor de feestdagen al haal je nostalgisch oude fotoalbums tevoorschijn, niet alleen om terug te blikken op de gezellige momenten van de voorgaande jaren, maar ook om inspiratie op te doen voor de festiviteiten van het komende jaar. Het koesteren van het verleden en het streven naar een optimale beleving in het heden maken de feestperiode voor de Steenbok extra bijzonder.

Stier

Ben jij een Stier? Dan begin jij al met de feestelijke voorbereidingen tijdens de laatste nazomerdagen. Volgens jou kun je hier simpelweg niet vroeg genoeg mee beginnen. De keuken is dagenlang jouw terrein en je bent vastberaden om hét perfecte kerstdiner op te dienen. Het is dan ook geen verrassing dat jij een liefhebber bent van winterse lekkernijen, waardoor de zoektocht naar culinaire hoogstandjes jou op het lijf staat geschreven in aanloop naar de feestdagen.

Weegschaal

Wat jij als Weegschaal vooral koestert, is de hysterie die Kerstmis met zich meebrengt. Elk jaar is er dat ene huis in de straat dat volledig is uitgedost met knipperende lichten en feestelijke versieringen. En jawel, de bewoner van dat huis is ongetwijfeld een Weegschaal. Jij staat jaar na jaar te trappelen om met de decoraties aan de slag te gaan en hiermee de buurt te betoveren. De drang van de Weegschaal om een magische sfeer te creëren, maakt hen tot de ongekroonde koningen en koninginnen van kerstversiering in de straat.

Leeuw

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan heb je een voorliefde voor jezelf opdossen, en de feestdagen zijn natuurlijk hét moment om helemaal los te gaan op dit gebied. Hier neem je dan ook ruim de tijd voor. Lang voordat de festiviteiten beginnen, heeft de Leeuw al afspraken bij de kapper, manicure en schoonheidsspecialiste ingepland. Voor jou draait de feestelijke periode niet alleen om het vieren van de gezelligheid, maar ook om het stralen in stijl en met een look die hoge ogen gooit.

Kreeft

Jij als Kreeft hebt een diepgewortelde liefde voor familie. Daarom ontvangt jouw sterrenbeeld de feestdagen met open armen, want het is de tijd waarin iedereen eindelijk weer samenkomt. Je bent een fervent liefhebber van winterse gezelligheid en dit is dan ook jouw favoriete seizoen. Al vanaf november begint de Kreeft vol verwachting uit te kijken naar alle sociale momenten die in het verschiet liggen tijdens de feestelijke periode.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Your Tango | Beeld: Adobe Stock