Deze sterrenbeelden kunnen goed met elkaar samenwerken

sterrenbeelden

Klopt het bij jou en je collega’s?

De werkvloer is een broedplaats voor verschillende persoonlijkheden. De een is luid, de ander zit vol humor, sommigen zijn competitief, anderen zijn weer stil en weer anderen kunnen helemaal niet met elkaar door één deur. Er zijn collega’s die het bloed bij elkaar onder de nagels vandaan kunnen halen, maar er zijn ook collega’s die elkaar juist aanvullen. De onderstaande sterrenbeelden zijn op het werk een topteam!

Hebben jij en je work bestie een van deze sterrenbeelden?

Boogschutter + Tweelingen + Weegschaal

Deze sterrenbeelden zijn echte work buddies, omdat ze alle drie niet te dominant zijn op de werkvloer. Ze overleggen graag met anderen en kijken hetzelfde aan tegen uitdagingen op het werk. Ze zijn nieuwsgierig en openminded. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en weten samen altijd een gulden middenweg te vinden.

Leeuw + Maagd

Dit is een dynamisch duo dat goed kan samenwerken. De Leeuw heeft veel zelfvertrouwen en neemt graag het voortouw op het werk, maar kan nog weleens over iemand heen walsen. De Maagd is heel pienter, maar wat stiller en treedt wat minder op de voorgrond. De Leeuw en de Maagd weten elkaar dan ook perfect aan te vullen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Ram + Waterman

De Ram en Waterman hebben allebei een no-nonsensmentaliteit. Ze kunnen niet tegen het -in hun ogen- eeuwige gezever op de werkvloer en zijn daarom echte aanpakkers. Ze vinden het allebei vervelend als het werk niet op tijd af is en werken allebei optimistisch door. De Waterman komt vlug met oplossingen en de Ram communiceert dit snel door naar hun collega’s. Een echt topteam dus!

Stier + Kreeft + Vissen

Deze sterrenbeelden zijn erg onzelfzuchtig en je kunt altijd op ze bouwen. Ze zijn sympathiek, meelevend en geduldig. Ze houden niet van plotselinge veranderingen en kunnen kritiek en negativiteit op de werkvloer niet waarderen. Deze sterrenbeelden werken goed samen, omdat ze zoveel gemeen hebben. Ze kijken hetzelfde tegen problemen aan en kunnen goed met elkaar overleggen.

Schorpioen + Steenbok

De Schorpioen en de Steenbok zijn toegewijde mensen. De Schorpioen is altijd kalm en cool, terwijl een Steenbok erg koppig kan zijn. Deze twee sterrenbeelden werken heel goed samen, omdat ze goed naar elkaar kunnen luisteren en elkaar aanvullen door hun verschillen. Hoewel de sterrenbeelden nog weleens met elkaar kunnen botsen door een meningsverschil, maken ze het altijd goed met elkaar en kunnen zich ook goed in de ander verplaatsen.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden zijn de grootste flapuits

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YourTango | Beeld: Pexels