Handig! Met dit simpele trucje spaar je binnen een jaar bijna 1500 euro!

Wij beginnen meteen!

In 2018 willen we gezonder eten, meer bewegen, minder stressen en  sparen. Helaas hebben wij meermaals een gat in de hand ter grootte van een mango en is ‘sparen’ makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig ontdekten we dít trucje waardoor het simpeler wordt om wat geld te sparen.

Je hoeft niet meteen grote bedragen aan de kant te leggen, maar door elke dag een beetje geld in je spaarvarken te doen, kom je al een heel eind.

Sparen
De hand op de knip houden is voor ons behoorlijk inspanning vereisend. Helemaal wanneer we zien dat die oogstrelende schoenen in de sale zijn, kost het wel erg veel moeite om dat paar niet meteen te bemachtigen. Gelukkig bestaat er een makkelijke manier om toch te sparen. Als je je hieraan houdt, spaar je binnen een jaar bijna 1500 euro!

Hoe werkt het?
Spaar op maandag één euro, op dinsdag twee euro, op woensdag drie euro en ga zo maar door. Op zondag doe je zeven euro bij de pot, in totaal heb je dan in één week 28 euro gespaard. Als het je lukt om je 52 weken lang aan deze spaarregel te houden heb je in een jaar 1456 euro gespaard! Doordat je steeds kleine bedragen spaart, voelt deze spaarmethode niet als een behoorlijke aanslag op je portemonnee. Aan het eind van het jaar heb je een leuk bedrag gespaard waar je bijvoorbeeld van op vakantie kunt gaan. Ideaal!

Lees ook: Om deze reden is het superslim om koopzegels te sparen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gatsby | Beeld: Pexels