Dit type broer of zus ben jij op basis van je sterrenbeeld

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Jij bent degene die altijd de leiding wil hebben. Dingen moeten precies zo gaan als jij dat wilt en je denkt het dan ook vaak beter te weten dan je broers en zussen. Hierdoor geef je taken dan ook niet graag aan hen uit handen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Jij bent de kritische van het stel. Je kunt er niet goed tegen wanneer je broers en zussen de verkeerde keuzes maken en je bent niet bang om hen te laten weten wat je ervan vindt. Soms vinden ze jouw kritiek nogal vervelend, maar tegelijkertijd geeft het ook aan dat je betrokken en geïnteresseerd bent.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Jij houdt er niet van om in conflict te zijn met je broers en zussen. Dat betekent echter niet dat je nooit van streek raakt. Jij bent het type dat een tikkeltje passief-agressief uit de hoek kan komen. Dat weet je ook van jezelf en stiekem vind je het best leuk om je broers en zussen daarmee te irriteren.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Jij weet nog precies welke streken je broers en zussen een paar jaar geleden uithaalden en je herinnert je elk klein detail. Die keer dat ze je vergaten op te halen, of dat moment waarop je broer zijn shirt per ongeluk binnenstebuiten droeg: jij weet het nog als de dag van gisteren. Je kent alle geheimpjes. Fijn chantagemateriaal!

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je bent de eerlijke broer/zus. Je hebt geen filter, zeker wanneer het om je familieleden gaat. Je zegt meteen wat er in je opkomt, ongeacht hoe bot of beledigend het over kan komen. De kans is groot dat je broers en zussen je al eens hebben gevraagd om iets gevoeliger te reageren, maar jij ziet het nut er niet van in. Je bent toch gewoon eerlijk?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Jij maakt van alles een wedstrijd. Je wilt graag de beste zijn en doet er alles aan om boven je broers en zussen uit te steken. Zelfs bordspelletjes wil je koste wat het kost winnen en je neemt geen genoegen met een tweede plaats.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je houdt heel veel van je broers en zussen, maar dat vertel je ze vrijwel nooit. Je toont je liefde eerder door daden en door altijd voor ze klaar te staan. Emotionele praatjes of liefdevolle aanrakingen zijn niet aan jou besteed. Een foto posten ter ere van Nationale Broer en Zussendag? Pff, zo overdreven!

Vissen ( 19 februari t/m 20 maart)

Je broers en zussen zijn het allerbelangrijkste voor je, maar soms lijk je je in een andere wereld te bevinden dan zij. Wanneer jullie samen zijn, word je al snel afgeleid en begin je te dagdromen over andere dingen. Het lijkt misschien een tikkeltje ongeïnteresseerd, maar het komt juist omdat je je zo op je gemak voelt bij hen.

Pagina 2/2

Lees ook: Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Elite Daily | Beeld: Pexels