Zo gaat het nu met Saved by the Bell- en BH90210-actrice Tiffani Thiessen

Tiffani Thiessen

Tiffani acteert nog steeds

Ze maakte pas in seizoen vijf haar intrede in Beverly Hills 90210, maar Tiffani Thiessen wist als Valerie Malone meteen indruk te maken. Dit kwam vooral omdat Tiffani bij het grote publiek al faam had verworven dankzij haar rol als Kelly Kapowski in de hitserie Saved By the Bell. Maar hoe gaat het nu met haar? Wij zochten het uit. 

Saved by the Bell

Tiffani speelde van 1989 tot 1992 de rol van Kelly Kapowski in de tiener hitserie Saved by the Bell en Saved by the Bell: The College Years. Deze rol leverde haar ook haar grote doorbraak als actrice op. Daarnaast was Tiffani ook in de tv-film van Saved by the Bell te zien. In 1994 waren de opnames Saved by the Bell afgerond en had Tiffani tijd over voor een nieuw project, en dat werd Beverly Hills 90210. Van 1994 tot 2000 was ze te zien als Valerie Malone. Tiffani maakte haar intrede in het vijfde seizoen en speelde een vriendin van de familie Walsh uit Minnesota.

Acteercarrière

Na BH 90210 sleepte Tiffani de ene na de andere toffe rol in de wacht. Zo speelde ze onder andere in de series Two Guys and a Girl, Fastlane, White Collar en Alexa & Katie. Vorig jaar pakte ze haar rol als Kelly Kapowski weer op en was ze te zien in de follow-up serie van Saved by the Bell. 

Liefdesleven

Tiffani had een paar jaar een relatie met BH 90210-acteur Brian Austin Green (David Silver). De twee leerden elkaar in 1992 kennen (dus al voor Tiffani haar rol in BH 90210 scoorde) door een gezamenlijke vriend. In juli 1994 gingen de twee samenwonen, maar een jaar later gingen ze uit elkaar. In 2005 gaf Tiffani het jawoord aan Brady Smith. De twee hebben samen twee kinderen: dochter Harper Renn Smith (2010) en zoon Holt Fisher Smith (2015).

Tiffani met haar gezin:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Lees ook: Zo ziet Marty uit Grease er nu uit

Bron: IMDB | Beeld: Beverly Hills 90210