Maxime Meiland niet meer zeker van tweede kindje

Maxime Meiland

De blondine heeft inmiddels zo haar twijfels

In het afgelopen seizoen van Chateau Meiland konden we zien dat Maxime Meiland dolgraag een broertje of zusje wilde voor de kleine Claire. De 23-jarige had zelfs al een donor gevonden en ondernam een poging om zwanger te worden. In het tijdschrift WENDY laat de blondine nu echter weten niet meer voor 100 procent achter haar keuze te staan. Wil ze nog wel een tweede kindje?

De blondine heeft twijfels gekregen over een tweede kindje.

Tweede kindje

Het was de grootste wens van Maxime: een tweede kindje en daarmee een broertje of zusje voor Claire. Omdat ze geen partner heeft, besloot ze op zoek te gaan naar een spermadonor. Die vond ze en in de laatste afleveringen van Chateau Meiland zagen we hoe Maxime de eerste poging ondernam. Tot op de dag van vandaag is de blondine helaas nog niet zwanger.

Reality-tv

In WENDY laat Martien weten dat ze als gezin wel even twijfelden of ze het baby-avontuur wel allemaal op camera vast wilden leggen. “Maxime heeft er zelf heel lang over nagedacht. Maar ze kon het zo goed onder woorden brengen en het is wel reality-tv. En het is natuurlijk een bijzonder iets”, aldus haar vader.

Vraagtekens

Spijt van die keuze hebben de Meilandjes niet, maar inmiddels twijfelt Maxime of ze wel een tweede kindje wil. “Een zwangerschap en een bevalling zijn negen maanden bikkelen, niet leuk. Maar ik denk aan de andere kant ook weer: ‘Negen maanden, wat is dat nou?’ En dan heeft zij wel iemand om altijd leuk mee te spelen.”

Lees ook: Kim Feenstra over kinderwens: ‘Het lukt niet om zwanger te worden’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill