Vacature: 26-jarige miljonair zoekt (betaalde) reisbuddy

reisbuddy

Alles wordt voor je geregeld én je krijgt een fijn salaris

Deze vacature is niet bepaald alledaags: een 26-jarige Australische man zoekt een assistent die hem kan vergezellen op wereldreis. Alles wordt voor je geregeld, van vlucht tot hotel én je krijgt een salaris van €32.500 per jaar. Wat je daarvoor moet doen? Hard werken en een beetje verstand hebben van computers en social media.

We kunnen één ding met zekerheid zeggen: je zult vast veel concurrentie hebben bij de sollicitatie.

Miljonair

De 26-jarige Matthew Lepre verdient zijn geld met vier verschillende bedrijven die digitale advertenties maken. Volgens Daily Mail levert dat hem ongeveer €75.000 per maand op, niet bepaald een karig salaris. Maar, Matthew wil meer. Hij wil graag een wereldreis maken, maar tegelijkertijd wél door kunnen werken. Daarom zoekt hij een assistent die meegaat op reis om hem te ondersteunen.

Vacature

De vacature wordt aangeprezen als “the world’s coolest job”. In een YouTube-video vertelt Matthew wat hij zoekt: een enthousiast persoon die zijn personal assistent wil worden. Als assistent zal je met hem de hele wereld over reizen en hem assisteren in zijn dagelijkse werkzaamheden. De reiskosten en het verblijf worden volledig vergoed, je krijgt een leuk salaris én een zorgverzekering. De eisen? Een geldig paspoort hebben, verstand hebben van social media, kunnen multitasken en leergierig zijn. Oja, en als je reislustig bent is dat natuurlijk ook wel handig.

Matthew

De 26-jarige Matthew is rijk, succesvol én hij ziet er ook nog eens goed uit. Naar verluidt is hij nog vrijgezel, want hij heeft door zijn drukke bestaan geen tijd om te daten. Toch zoekt hij geen betaalde vriendin, maar een werknemer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

No time for a 9-5. 👨🏻‍💻

Een bericht gedeeld door Matthew Lepre (@matthewlepre) op

Lees ook: Op deze leeftijd beginnen we op onze moeder te lijken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash