Heeft Victoria’s Secret dan eindelijk haar eerste plussize model ingehuurd?

Ali Tate-Cutler heeft maat 42

We weten allemaal wel dat de gemiddelde vrouw geen maat xs heeft en dat er in de meeste gevallen geen afgetrainde blokjesbuik schuilgaat onder de kleding. En toch spiegelen we onszelf nog weleens aan Victoria’s Secretmodellen. Gelukkig lijkt ook het lingeriemerk te werken aan meer diversiteit. Op Instagram onthulde model Ali Tate-Cutler dat ze het eerste Victoria’s Secretmodel is met maatje 42.

Het model is blij met de ontwikkelingen.

Maat 42

We wéten dat iets voller net zo mooi is als andere vormen en toch zien we veel modemerken deze boodschap nog niet overdragen. Daar komt verandering in, maar dat gebeurt niet overal even snel. Victoria’s Secret nam onlangs wel de eerste stap door een model in te huren met maat 42. Maak kennis met Ali Tate-Cutler.

Juiste richting

“Ik geloof dat ik het eerste model met maat 42 ben voor Victoria’s Secret”, schrijft het model bij een foto waarop te zien is dat ze een campagne doet voor Victoria’s Secret en Bluebella. “Ik vind het fantastisch om voor een merk te werken dat ik adoreerde als tiener. Het is een juiste richting voor lichamen.”

Droom

Aan E! News vertelde het model bovendien dat het voelde als iets onwerkelijks. “Ik had nooit verwacht dat ik een foto van mezelf op de muur zou zien naast supermodellen waar ik tegenop keek als klein meisje. Ik weet wel dat ik niet het eerste plus-size model ben, maar ik ben het eerste model (voor het merk, red) met maat 42. Maat 42 is de gemiddelde maat van vrouwen in Amerika en ik vind dat we daar meer van moeten zien in de media en in de modewereld.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Last day in Italy and I’m already missing my Sangiovese

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good tidings to you from the beach and Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

Lees ook: Dit wist je allemaal nog niet over je lingerie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: E! News, Instagram Ali Tate-Cutler | Beeld: Videostill Victoria’s Secret Show 2018