Wauw, wat een verschil: deze vrouw viel 32 kilo af voor haar bruiloft

Evelyn viel maar liefst 32 kilo af voor haar bruiloft

Je bruiloft zou de mooiste dag van je leven moeten zijn en natuurlijk wil je op die dag gewoon goed in je vel zitten. Als je onzeker in je trouwjurk zit, kan je niet ten volste genieten van alles wat er gebeurt zonder de hele tijd je buik in te houden. De Zweedse verpleegster Evelyn Wallin (38) kampte al sinds haar kindertijd met overgewicht. 

Al enkele jaren voelde Evelyn zich niet lekker in haar vel en keek ze het liefst nooit in de spiegel.

106 kilo
Een jaar geleden woog de verpleegster 106 kilo: “Ik had de man van mijn leven en toekomstige echtgenoot ontmoet en door een gelukkig leven vol wijn, alcohol en feestjes, kwam ik nog meer aan. Ik wilde mijn trouwjurk met trots dragen, terwijl ik me mooi voelde, vanbinnen én vanbuiten.” Gemotiveerd door haar aankomende bruiloft zette Evelyn de knop om en besloot ze haar levensstijl drastisch te veranderen.

32 kilo minder
Ze ging kleinere porties te eten en zette dagelijks groenten en fruit op het menu. De Zweedse werd vaste klant van de sportschool en bracht er elke dag twee uur door. Een jaar later woog Evelyn 32 kilo minder en had ze haar streefbericht van 74 kilo bereikt. Precies 4 jaar nadat het koppel elkaar ontmoette, gaven ze elkaar het jawoord tijdens hun droomhuwelijk in New York. Terwijl Evelyn naar het altaar wandelde, besefte ze dat al het bloed, zweet en tranen de moeite waard waren geweest.

Motivatie
“Ik zie er compleet anders uit”, aldus Evelyn. “Het is alsof ik nog maar de helft ben van de vrouw die ik vroeger was.” Ze is ervan overtuigd dat iedereen in staat is haar voorbeeld te volgen. “Wacht niet tot de motivatie er is, doe het gewoon. En houd vol. Dan zie je uiteindelijk resultaat.” Wij vinden het een prestatie van formaat!

Lees ook: Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill Libelle TV