Beelden van vroeger: zó aantrekkelijk waren onze grootouders!

grootouders

Kan jij je voorstellen dat je grootouders vroeger ook zo knap waren?

Soms is het moeilijk voor te stellen dat onze grootouders ook jong zijn geweest. Totdat je opa of oma een fotoboek erbij pakt en je jouw grootouders in hun jonge jaren kunt bewonderen. ‘Huh, oma ben jij dat?!’, is vaak de reactie die menig mens heeft bij het zien van de beelden van vroeger.

Bij de Linda ging men op onderzoek uit om de aantrekkelijkste opa’s en oma’s van ons land in beeld te brengen. En we moeten toegeven, wat een knapperds zitten er tussen!

De knappe soldaat
Deze extreem knappe opa ging met deze foto onlangs de hele wereld over. Zijn kleinkind had deze foto gedeeld op de Amerikaanse site Reddit en de wereld werd gek. Wij snappen het wel!

aantrekkelijke grootouders

De charmante piloot
Hetzelfde geldt voor deze charmant uitziende piloot. Waar de foto precies vandaan komt is niet bekend, maar een dingen weten we wel zeker; deze piloot mag er zeker wezen!

aantrekkelijke grootouders

De betoverende oma
Je kan je haast niet voorstellen dat deze prachtige vrouw inmiddels oma is. Deze foto is gemaakt in 1940 en haar kleinkind deelde onlangs deze foto op het internet.

aantrekkelijke grootouders

Een prachtig stel
Het is helemaal mooi om te zien dat de knappe, jonge mensen van vroeger, nu nog steeds intens verliefd op elkaar zijn. Dit prachtige stel is na al die jaren nog steeds samen en ze zijn dolgelukkig met elkaar.

aantrekkelijke grootouders

Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw aantrekkelijke opa of oma van vroeger. Deel met ons jouw mooiste beelden van je opa of oma in de reacties op Facebook en wie weet zie jij jouw grootouders binnenkort terug in een artikel op Dingen voor Vrouwen!

Lees ook: Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Linda