Zó ziet ‘Baby’ uit Dirty Dancing er nu uit: ‘Mijn neuscorrectie was de grootste fout uit mijn leven’

dirty dancing

Iedereen wilde Baby uit Dirty Dancing zijn!

Dirty Dancing, het is dé filmklassieker uit de jaren ’80. Wat hadden wij allemaal graag in de schoenen van Baby gestaan, die beeldschone krullenbol die zich meermalen in de armen van de knappe Patrick ‘Johnny’ Swayze mocht werpen. Jennifer Grey werd wereldberoemd toen de film uitkwam, het haar bos krullen en unieke gezicht had ze alles in zich om een superster te worden.

Ze had een veelbelovende carrière voor zich en verloofde zich zelfs met acteur Johnny Depp! Maar het liep anders, en dat alles door een mislukte neusoperatie.

Jennifer Grey

Jennifer Grey speelde in 1987 de rol van haar leven: Baby in Dirty Dancing. Menig meisje zwijmelde weg bij de knappe Patrick Swayze, de rebelse dansinstructeur Johnny. Je zou zeggen dat Jennifer net als haar tegenspeler een glansrijke carrière voor zich had, maar niets bleek minder waar te zijn. Tegen de jaren 90 zagen we haar nergens meer. Niet omdat ze niet wilde acteren of er slecht in was, maar omdat ze door een grote fout niet meer gecast werd.

Neusoperatie

Negenentwintig jaar later ziet de actrice er echter heel anders uit en is ze onherkenbaar als je haar vergelijkt met de Dirty Dancing-jaren. In 1989 onderging Jennifer namelijk een neuscorrectie die faliekant mislukte. De schade werd hersteld met een tweede operatie, maar hierna was haar gezicht totaal anders. Zelfs vrienden en familie herkenden haar niet meer. “Het was alsof ik onzichtbaar was,” zegt de actrice over haar transformatie. Voor haar neusoperatie had ze een uniek en herkenbaar gezicht, erna was ze slechts een dertien in een dozijn meisje.

Zo zag Jennifer er vroeger uit, samen met haar tegenspeler Patrick Swayze:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jennifer Grey and Patrick Swayze 📺

Een bericht gedeeld door 📽 (@the777art) op

Benieuwd hoe Jennifer Grey er nu uit ziet? Ga door naar de volgende pagina.

Pagina 1/2