Zo ziet de knappe zoon van Doutzen Kroes en Sunnery James er nu uit

De 8-jarige jongen heeft zijn looks niet van een vreemde

Hoera! Phyllon, de oudste zoon van Doutzen Kroes en Sunnery James is gisteren alweer 8 jaar geworden. Ter ere van zijn verjaardag deelde zijn vader een foto van hem, waaruit wel duidelijk wordt dat hij beslist geen klein jochie meer is. Phyllon is uitgegroeid tot een knappe kerel en heeft zijn looks duidelijk niet van een vreemde. Tsja, wat wil je ook met zulke ouders!

De 8-jarige jongen krijgt via Instagram veel positieve reacties op zijn knappe verschijning.

Instagram

Sunnery James plaatste gisteren op zijn Instagram-account een prachtige foto van zijn jarige zoon. ‘Gefeliciteerd, jongen’, schrijft de dj bij de foto. ‘Ik houd zo veel van je en ben zo trots op je. Acht jaar alweer’. Wij pinken nog net geen traantje weg om dit ontroerende bericht.

Felicitaties

Onder de foto’s stromen de reacties binnen, zowel felicitaties als complimenten over de looks van Phyllon. ‘Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie jongen al’, zo luidt een van de reacties. ‘Echt een mix!’ Een ander schrijft: ‘Happy birthday! Wat is-ie knap!’ Of Phyllon, net als zijn moeder, ook de ambitie heeft om het modellenvak in te gaan, weten we niet. Maar zeg zelf: hij is er zeker knap genoeg voor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday to our boy. I love you so much and I’m so proud of you!! 8 years old already. ♥️

Een bericht gedeeld door SUNNERY JAMES (@sunneryjames) op

Lees ook: Nikkie de Jager heeft een nieuwe relatie en zo ziet haar vlam eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: Videostill Youtube