7 tekenen dat je zus niet alleen je zus, maar ook je beste vriendin is

tekenen zus beste vriendin

Heb jij ook zo’n goede band met je zus?

Als je met een zus bent opgegroeid hebben jullie waarschijnlijk al heel wat meegemaakt samen. Grote kans dat jullie leven niet altijd over rozen ging. Ruzies over de poppen of barbies, ongevraagd elkaars kleding ‘lenen’ en niet te vergeten de badkamer stress in de ochtend wanneer je zus(je) te lang in de badkamer stond. Maar daar gaan we het vandaag niet over hebben, want als je deze 7 tekenen herkent, dan is je zus niet alleen je zus, maar is het ook nog eens je beste vriendin!

Genoeg redenen waarom je zo’n goede vriendschap hebt opgebouwd met je zus.

1. Ze kent jou

Geen wonder dat jullie elkaar door en door kennen, want jullie leven je hele leven lang al samen. Alle jeugdherinneringen van vroeger delen jullie samen. Zelfs met de meest gênante, blije maar ook verdrietige momenten waren jullie samen. Je zus weet dan ook als geen ander hoe jij in elkaar steekt. Wel zo fijn als jij een keer je dag niet hebt en je zus precies begrijpt hoe ze hiermee moet omgaan.

2. Belangrijke momenten

Zoals we eigenlijk hierboven al aangaven is je zus op alle belangrijke momenten in je leven bij je. Dit kunnen de blije momenten zijn zoals verjaardagen, diploma-uitreikingen, huwelijken en geboortes tot aan de minder leuke momenten als bijvoorbeeld een begrafenis. Welk moment je ook meemaakt in je leven, je zus zal altijd aan je zijde staan en moet precies hetzelfde doorstaan als jij.

3. Zorgzaam

Zit je al een tijd niet lekker in je vel? Voel je je zwak, ziek en misselijk? De enige die dit direct begrijpt zónder dat je dit hardop hoeft te zeggen is, je zus. Binnen mum van tijd zal zij op je stoep staan met iets lekkers en een leuk tijdschrift om je op de fleuren. Hoe ze dit weet? Omdat ze je zus is natuurlijk!

Benieuwd welke vier tekenen waarom je zus ook je beste vriendin is, er nog meer zijn? Lees dan snel verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2