7 tekenen dat je zus niet alleen je zus, maar ook je beste vriendin is

4. Gekke familie

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een aantal gekke familieleden in de familie zitten. Die rare ome Jan die altijd grapjes maakt of tante Truus die nog altijd in je wangen knijpt wanneer je op visite komt. Je vriendinnen zullen die rare familie van jou waarschijnlijk niet begrijpen, maar je zus? Die maakt er zelf ook deel van uit!

5. De waarheid

Zenuwachtig voor die nieuwe baan? Staat die nieuwe broek je wel écht zo mooi als de verkoopster in de winkel zei? Past die nieuwe vlam wel echt blij jou? Allemaal vragen waar we onzeker over kunnen zijn. Gelukkig kan je zus jou de, soms misschien de ietwat harde, waarheid vertellen. Niet altijd even leuk om de waarheid te horen, maar van je zus kun je er op aangaan dat ze alleen het beste met je voor heeft.

6. Oplosbare ruzies

Hoe erg jullie elkaar ook soms de huid vol kunnen schelden en je de meest vreselijke dingen naar elkaar roept, uiteindelijk kunnen jullie elke ruzie samen weer oplossen. Het is nou eenmaal een feit dat zussen meer vergevingsgezind zijn dan vriendinnen. Dankzij jullie goede vriendschap én ijzersterke familieband is jullie liefde voor elkaar onvoorwaardelijk.

7. Verdedigen

Jullie mogen, hoe slecht soms ook, alles tegen elkaar zeggen. Maar als iemand anders iets naars over jou tegen je zus zegt? Dan zijn de poppen aan het dansen! Zij zal je hoe dan ook, of je nu gelijk hebt of niet, altijd verdedigen tegenover andere mensen die slecht over je praten. Wel zo fijn om er niet helemaal alleen voor hoeven te staan.

Pagina 2/2

Lees ook: Harry en Meghan delen een heel ongewoon moment en de wereld smelt!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pxhere