Onderzoek beweert: dit liedje zorgt ervoor dat álle baby’s binnen een paar minuten slapen

baby's

Zo komen de kleintjes wel in dromenland terecht

Babytjes hebben hun rust hard nodig, maar toch lijkt jouw kind met enig regelmaat ’s nachts een grote keel op te zetten. Slaap lijkt voorlopig niet op de planning te staan van jouw kleintje. Hoe krijg je je kind alleen zo snel mogelijk weer in slaap? Wetenschappers zijn erover uit: speel gewoon dit ene liedje af.

Met ‘Slaap kindje, slaap’ kom je er dit keer niet.

Indommelen

Er zijn genoeg liedjes die ouders zingen terwijl ze hun kindje in slaap proberen te wiegen. Helaas niet altijd met succes. Tig pogingen om ervoor te zorgen dat je kind weer in dromenland belandt, worden niet altijd beloond. Zelfs een ritje met de auto maken dommelt je kind niet altijd in. Wat nu?

Kalmerend effect

Neurowetenschappers aan Mindlab International beweren nu een nummer te hebben gevonden dat ze omschrijven als ‘meest relaxte nummer ooit gemaakt’. Het nummer Weightless, dat gemaakt werd tijdens een samenwerking tussen Marconi Union en The British Academy of Sound Therapy, is speciaal gemaakt om kalmerend te werken.

Poging

Of het baby’s inderdaad ook helpt om in slaap te vallen werd niet gezegd, maar het lijkt ons zeker geen slecht idee om dit nummer eens op te zetten!

Lees ook: Moeder onthult trucje om je kind te leren je niet te onderbreken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her Family | Beeld: Pixabay