Geniaal: met geluiden van deze muziekvideo valt je kind zo in slaap

geluiden muziekvideo kind slaap

Het is het proberen zeker waard!

Voor iedere ouder zijn de slopende, onderbroken nachten het zwaarst. Uit wanhoop worden de gekste capriolen uitgehaald om je kind maar in slaap te krijgen. Ben jij een ouder die je kind uit wanhoop in de auto zet en om drie uur ’s nachts gaat rondrijden om je kind maar in slaap te krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dankzij deze video zijn die slapeloze nachten wellicht verleden tijd!

Geluiden autorit

Het lijkt wel op magie. Zet krijsende en huilde kinderen in de auto, rijd een rondje door de buurt en ze vallen in slaap als roosjes. Je moet er alleen wel voor in de auto stappen. Makers van deze speciale video hebben het ouders wat makkelijker gemaakt. In de video zijn namelijk geluiden van een rijdende auto nagebootst, waardoor ouders niet meer midden in de nacht de deur uit hoeven.

Slapeloze nachten voor ouders

“Ik kom net bij een gezin vandaan waarvan de vader tegen een burn-out aan zit door slaapgebrek”, vertelt kinderslaapcoach Susanne Willekes. Tijdens haar loopbaancarrière heeft ze al heel wat ellende met jonge kinderen meegemaakt. “Je krijgt relaties die onder druk staan of mensen die tijdelijk moeten stoppen met werken. Ik heb zelfs mensen gezien die een hartinfarct hebben gekregen of paniekaanvallen en duizelingen”, aldus Willekes.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2