‘Ik wil niet dat mijn vader mijn zoontje vasthoudt’

koortslip

‘Hij heeft overduidelijk een koortslip’

Anna* haar ouders kwamen afgelopen weekend op bezoek. Ze wonen ver weg dus helaas kunnen ze elkaar niet vaak zien. Anna’s ouders konden dan ook niet wachten om haar zoontje, Timo weer een keer te knuffelen. Anna vond dit echter geen goed idee. Op Reddit vraagt zij zich af of ze het bij het rechte eind heeft. 

Visite

Mijn ouders komen dit weekend op bezoek om mij en de kleinkinderen weer een keer te zien”, begint Anna haar verhaal. “We wonen ver uit elkaar dus we keken allemaal erg uit naar dit weekend. Mijn ouders hebben meer dan zes uur gereden en hebben me dagen voor deze reis enthousiast gebeld om me te vertellen dat ze niet kunnen wachten om ons weer te zien. Maar toen ze arriveerden, kreeg mijn vader een bult op zijn lip.”

Koortslip

“Mijn vader heeft vaker koortslippen dus ik moest daar direct aan denken. Ik vroeg mijn vader of hij dacht dat het een koortslip was. Hij zei dat het gewoon een puist was, dus ik liet het onderwerp vallen. Maar de volgende dag zag ik dat het overduidelijk een koortslip was. Mijn vader vroeg of hij een dutje kon doen met mijn zoontje op zijn borst. Met die koortslip zag ik dat gewoon echt niet zitten. Hij zei dat hij het snapte maar hij was erg terneergeslagen daarna.”

Verdrietig

“Mijn peuter kwam op hem afrennen en wilde dat zijn opa hem oppakte. Ik zei tegen mijn vader dat ik dat eigenlijk ook niet zie zitten. Ik wil het risico gewoon niet lopen. Hij kreeg tranen in zijn ogen en sinds mijn ouders weer naar huis zijn, hebben ze niks van zich laten horen. Was ik te streng?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam guywhois0nline.

Lees ook: ‘Ik zei tegen mijn zwangere vrouw dat ze zich niet moet aanstellen’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock