Tess Milne is in blijde verwachting van haar tweede kindje

tess milne

Tess Milne is tegelijk zwanger met haar tweelingzus

In een bericht op Facebook deelt Tess Milne heugelijk nieuws. De presentatrice plaatste een video waarin ze tijdens de presentatie van de Special Media Awards aan het publiek vertelde dat ze niet alleen op het podium stond. De presentatrice is namelijk in verwachting van haar tweede kindje! Een goede timing, aangezien haar tweelingzus óók in verwachting is. 

Twee jaar geleden waren de zussen ook al op hetzelfde moment in verwachting.

Niet alleen

“Ik ben niet alleen. Ik ben samen met mijn baby in mijn buik”, vertelt de presentatrice tijdens de Special Media Awards. De blondine wijst trots naar haar buik, waarna het publiek al snel begint te applaudisseren. Onder de video op Instagram schrijft Tess: “Om de week maar goed te beginnen… MEI 2020! #babyincoming”

Tweelingzus

Een betere timing bestond er eigenlijk niet, aangezien de tweelingzus van Tess in hetzelfde schuitje zit. De tweelingzus van Tess is namelijk ook in blijde verwachting van een tweede kindje. Onder een foto van Tess en haar zus schreef de blondine vorige week: “Ik word opnieuw tante! Drie keer raden wat het wordt?!”

Uitgerekend

Uit het bericht van Tess blijkt duidelijk dat de presentatrice in mei 2020 haar tweede kindje verwacht. Tess en haar man Ties hebben al een zoontje, Cairo Willem. Het jongetje kwam in 2017 ter wereld. Haar zus Lisa beviel in diezelfde periode van zoontje Liam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MEI 2020! ❤️🤘#babyincoming

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Lees ook: Dit is wat Jennifer Aniston eet op een dag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube